Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedone rise

nie używałam tamponów bo ciężko mi je włożyć, czy mój partner nie bedzie mógł we

Polecane posty

Gość hedone rise

jestem jeszcze dziewicą, nigdy w życiu nie używałam tamponów, bo po prostu ciężko mi je było zawsze włożyć, boje sie że przy seksie bedzie podobnie, że mój partner nie bedzie mogl we mnie wejsc i się skomromituję! co robić?

Gość nie wiemy
Spróbuj poszerzać wejście do pochwy palcami, rozciągaj ja a powinno być dobrze ;)

Gość hedone rise
ale bedzie to miało wpływ na moje przyszłe życie seksualne skoro teraz mam takie "problemy" nawet z tamponem? boję się że nie bede mogła uprawiać seksu (!)

Gość zuzalka4
mam takie same obawy :(

Gość hedone rise
jak to jest, please o odp!!! czy ktoś z Was też nei mógł założyć tampona, a później w łożku wszystko było ok? odp

Gość nie wiemy
Nieststy, jak masz tak ciasną to chyba operacyjnie trzeba będzie ci ją rozcinać :O

Gość hedone rise
spierdalaj pojebie! twoje życie jest tak puste, ze nie masz nic lepszego do roboty tylko podszwać się pode mnie! wypierdalaj!

Gość może pchasz nie w te
dziurkę?

nie daje mi to spokoju! serio! nie włożyłam nigdy tamponu bo ciężko mi to idzie! boje sie że facet tez nie bedzie mi mógł włożyć i bedzie kanał! kurwa, co robić?

Gość może pchasz nie w te
dziurkę?

fuck, czy tylko ja tak mam? nikt z was tak nie mial? chociaz jedna osoba, ktora jest juz po pierszy razie, niech mi powie ze wszysko w łóżku było już ok, proszę!!!

Gość ksarina20
ja tez kiedys mialam taki problem i nei dalo rady wlozyc tamponu , moj pierwszy raz byl koszmarem, okropnie bolało :( az przerwalismy , dopeirp za 2,3 razem było juz ok :) teraz kiedy od 2,5 roku dziewica nie jestem uzywam tamponow, wchodza bez problemu :)

Gość ksarina20
pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

spieprzaj dziadku jebany! wróc do matki, niech ci zaaplijuje taką rure! może twój ojciec jej taką wkładał i teraz masz jakieś zboczenie przez te krzywe wzorce wyniesione z rodzinnego domu gnoju!

Gość ksarina20
bedzie :) ,ale widze,ze tak jak ja mialam masz ,wiec pierwszy raz tez pewnie bedzie ciezki dla Ciebi i radze kupic globulki, one dodatkowo zabezp przed ciaza, sa male wklada sie je do srodka :) rozpuszczaja sie i jest łatwiej :) jednak mimo wszystko bol jest, najlepiej napic sie przed, oczywiscie z umiarem i rozluznic :)

Gość Sexiarka_Tamponiarka
hedone rise spokojnie. Ja tez sie obawialam wlozenia tamponu i panikowalam, ze sie facet we mnie nie zmiesci. Powiem tylko jedno...jak sie popiesci, to sie wszytsko zmiesci. Bez obaw, pojdzie jak po masle hihihi. Po pierwszym stosunku mysle sobie...facet we mnie wszedl bez problemu, to maly tamponik nie wejdzie...raz dwa trzy i wszedl:) Powodzonka

Gość kakka
Coż, ja tam tampon włożę, ale poza tym wszystko inne jest bolesne jak nie wiem. Ostatnio przeżyłam koszmar przy pobieraniu cytologii. Dodam, że mam 40-lat.

Gość Sexiarka_Tamponiarka
kakka, lepiej być ciasniejsza, niz rozjechana ;)

dzięki dziewczynki, naprawdę :) strasznie się ego boję, ale dzięki Wam wiem czego mogę sie moge spodziewać....

Gość poradzę_
Też tak miałam jak byłam dziewicą, że nie szło tampona włożyć. Dziurka była bo krew miesiaczkowa wypływała, tylko że bardzo mała. Poszłam do ginekologa, okazało sie że wejscie do pochwy jest jakby zarośnięte z powodu jakiegoś zaniedbanego stanu zapalnego, prawdopodobnie w dzieciństwie. Używałam kremu który miał ten zlep rozpuscić, a potem lekarka poprostu rozcięła tą przeszkodę. Pierwszy raz był po tym całkiem udany. Idz do lekarza to się dowiesz co ci jest, może nic tylko po prostu nie umiesz włozyć tamponu, to wymaga troche wprawy.

Gość o dziewczyno na prawde
z tym, że nie możesz włożyć tamponu to trochę przesadzasz... trzeba sobie dobrać rozmiar... teraz sa takie O.b pro comfort, nie dość że mają siateczkę to jeszcze są cieniutkie, poza tym przecież do tamponów są aplikatory... podejrzewam, że nie nie możesz włożyć tamponu a się boisz go włożyć... ja musialam zmarnować kilka tamponów, żeby się nauczyć je wkladać.. jak mialam 15 lat to wydawało mis się że tego się nie da tam włożyć ani nauczyć bałam się i spinałam się za każdym razem jak próbowałam, w kocu dałam za wygraną... w wieku 19 lat postanowiłam że bedę ich używać pomęczyłam się jeden okres i teraz jest super... przecież tam wszędzie są mięśnie które są rozciągliwe, trzeba sie rozluźnić i postępować zgodnie z wskazówkami na opakowaniu a będzie OK nie przesadzajcie dziewczyny tampon to nie wąż gaśniczy i wjedzie każdej, nawet dziewicy... grunt to spokojnie sie rozluźnić a i musze dodać że nadal jestem dziewicą to kwestia podejścia:)

Gość hedone rize
Dzięki dziewczyny. A nie wiecie może, czy to, że masturbuję się puszką pianki do golenia mojego ojca, nie będzie miało przypadkiem wpływu na moje pożycie seksualne? Dodam, że już sam widok takiej pianki mnie podnieca, gdy puszka lakieru do włosów mnie absolutnie nie zwilża.

Gość toxic girl
jak cię pies jebie to cie nie zwilża imbecylu jebany! rize ty cwelu pierdolony!