Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta puch

mój były się żeni...

Polecane posty

Gość kobieta puch

Dowiedzialam sie niedawno. Mam w zwiazku z tym mieszane uczucia. Z jednej strony zycze mu dobrze z drugiej jest mi jakos smutno...moze to zazdrosc ze to nie ja:((? czy wy tez mieliscie cos takiego? jak sobie poradziliscie?

Gość ja2636
moj byly bedzie mial dzieciaka (wiec pewnie i sie ozeni) z moja eks przyjaciolka Chyba Cie przebilam ;) Nie smuc sie. Masz kogos czy jestes sama?

No wiesz, trudno, żeby trwał w celibacie do końca życia ;) Gdybym miała poważnie odpowiedzieć na to pytanie napisałabym - i bardzo dobrze, że jeszcze któraś go zechciała [niestety nie wyszło poważnie ;]. Ja z przyjemnością wręczę duży bukiet kwiatów swojemu byłemu, gdyby tylko zdarzyła mu się taka historia. Naprawdę uważam, że ma do tego prawo, a Tobie życzę abyś mniej interesowała się byłym, a więcej pozwoliła sobie na odszukanie kogoś, kto doceni Ciebie. Nie warto tkwić do końca życia w tęsknocie za kimś kogo nie ma przy Tobie. Daj sobie szansę na naprawdę wartościowego gościa :D 🖐️

Gość kobieta puch
Mam kogos ale jestesmy razem dopiero od niedawna i jakos nie mam okreslonych uczuc co do niego. Niby chce sie z nim spotykac ale jak sie przypadkiem dowiedzialam o slubie ex to jakos dziwnie sie poczulam, jakies uklucie w sercu, zal ze to nie ja. wiem to okropne ale czuje sie powalona na ziemie. Ze mna jakos nie potrafil sie okreslic a z nia -sa ze soba chyba ok roku i juz slub. wiedzialam ze z kims sie spotyka i sam fakt ze kogos ma nie robil na mnie duzego wrazenia (ja tez zreszta od niedawna z kims sie spotykam), ale wiadomosc o slubie-naprawde nie wiem czemu-przywalila mnie.

Gość no niezleniezle
ja bylam wczoraj z narzeczonym na slubie kolezanki i jak wychodzilismy z kosciola, to czekala juz nastepna para na slub. pan mlody okazal sie moim bylym, ale jakos nie ruszylo mnie to, chyba bardziej jego,hihi. zycze mu wszystkiego najlepszego, wiem, ze bardzo mnie kochal, to bylo juz 5 lat temu i mam nadzieje, ze ulozy sobie zycie:)

Właśnie dziś przeczytałam w parafialnehj gazetce, że mój były się żeni. Ja sie cieszę,że ułożył sobie życie i nie chciałabym być jego żoną.