Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolę być już sam

Współczesne kobiety prowadzą zbyt bujne życie seksualne-to mnie w nich obrzydza

Polecane posty

Gość Wolę być już sam

Zero w nich wrażliwości i romantyzmu. Sex jest dla nich najważniejszy. Sex dla samego sexu. Prowadzą bujne i rozpustne życie seksualne. Często zmieniają partnerów, mają ich wielu na koncie. Szybko idą z facetem do łóżka. Taka kobieta ma w sobie zero kobiecości i delikatności. Tak postępuje facet, a nie kobieta. Mogę z nimi sypiać, ale tylko to, bo wiązać się z taką nie mam zamiaru

Gość agnesina
jestes glupim szowinista. ja postepowalam i postepuje tak jak czuje ja a nie jak gada mi jakis glupi moher. I chyba wyszlam lepiej na tym leiej niz ty bo mam meza (przespalam sie z nim na drugiej randce) a ty nadal jestes sam.

Gość Wolę być już sam
Kobieta, która miała wielu partnerów i uprawiała przygodny sex mnie odpycha. Wolę być sam niż z taką

Gość gfdhhh
a ja wile byc sama niz z facetem ktory uprawial przygodny seks a teraz idz juz sobie stad i mnie nie denerwuj

Gość Wolę być już sam
do czego na tym forum dochodzi :) kobiety sie przyznaja ze lapia faceta/meza na sex na pierwszej drugiej randce :)

Gość lola44
O mój ty smutku, to mamy dziewczyny jednego mniej do przelecenia....

Gość gdybyscie mieli odpowiedniej
wielkosci kutasy, to nie musiałby szukać wrażen

Gość agnesina
To ze sie przespalam z nim na drugiej randce to dlatego ze mialam ochote na sex a nie dlatego ze go na meza chcialam zlapac. A ze moj nalezy do osob wyjatkowo szczerych gdyby mial obiekcje co do mojej moralnosci to by mnie juz dawno zostawil. A jak widac nie mial bo razem jestesmy 5 lat a niedawno swietowalismy druga rocznice slubu.

co za podejście....nie wrzucaj wszystkich do jednego wora....

Gość Wolę być już sam
A gdzie dobre prowadzenie się? Kobieta, która stawia sex wyżej od dobrego prowadzenia się i sypiania z możliwie mają liczbą partnerów jest nic nie warta

Gość agnesina
A ten "wole byc sam" to pewnie musi byc sam bo go zadna nie chce i musi jakos dac ujscie swoim zalom na tym forum.

Gość gfdhhh
tak samo jak facet ktory rucha aby ruchac jest zwykla szmata i jest nic nie warty

a ty jesteś po prostu sfrustrowanym prawiczkiem, że nie możesz sobie żadnej wyrwać czy masz jakiś inny powód np. ojca księdza, że masz takie dosyć konserwatywne czyt. dziwne podejście do tych spraw?

Gość mam czekać aż okaże się
że facet nic w portkach nie ma??????

Gość agnesina
Jak widac moj wybranek nie mial takich pseudo dylematow bo dzis jestesmy razem i szczesliwi a ty sam z twoimi pseudo moralnymi dylematami

Gość Wolę być już sam
z możliwie małą liczbą partnerów

Gość do wolę już byc sam
to trzeba było tak od razu, że Ty lubisz chłopców

Gość agnesina
to wszystko tlumaczy twoj post. wolisz byc juz sam niz z kobieta

Gość Wolę być już sam
Uważam po prostu, że kobieta, która źle się prowadzi na mnie nie zasługuje. Chcę odpowiednio moralną i cnotliwą. A spałem z niejedną laską, ale nie spotkałem takiej, z którą bym chciał być na zawsze

Gość agnesina
srata tata to ciebie pewnie laski zostawialy

a z jakiego powodu uważasz się za kogoś lepszego od takiej dziewczyny, która miała kilku partnerów skoro sam piszesz że miałeś wiele kobiet! ciekawa jestem skąd wynika to twoje nieuzasadnione poczucie wyższości, szowinisto!

Gość Wolę być już sam
Z tą możliwie małą liczbą to była poprawka do wcześniejszego postu

Gość Wolę być już sam
pewnie facet agnesiny tez sie puszczal na lewo i prawo, to wszystko tlumaczy.

Gość agnesina
To nie jest poczucie wyzzszosci ale frustracja i kompleksy. Wszystkie z ktorymi byl odrzucily go i on teraz wmawia sobie i innym ze nie zaslugiwaly na niego. A to on na nie nie zasluzyl skoro go zostawily.

Gość Wolę być już sam
Po prostu byłem z kobietami dla sexu. Cnotliwej księżniczki jeszcze nie spotkałem, a kobiety o lekkim prowadzeniu się to nadają się tylko do walenia i niczego więcej. Darmowe ruchanie bez miłości

Gość agnesina
co moj facet robil zanim mnie spotkal to jego biznes tak samo jak moj biznes jest to co robilam ja zanim go spotkalam. liczy sie to ze dzis jestesmy RAZEM i SZCZESLIWI czego nie mozna powiedziec o tobie.

czyli sam jesteś szmatą bo się puszczasz! a nie tolerujesz tego gdy to robi kobieta! gratuluję sposobu myślenia i zastanawiam się z czego to wynika - pewnie z mega - kompleksów!

tak samo one ciebie ruchały, bez miłości - i myślały to samo o tobie, że jesteś pustym towarem wyłącznie do ruchania na 1 noc! a tobie rodzice wmawiali, że jestes wyjątkowy? :) tak? hahahaah