Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolę być już sam

Współczesne kobiety prowadzą zbyt bujne życie seksualne-to mnie w nich obrzydza

Polecane posty

Gość Wolę być już sam
Po prostu kobieta ma inną seksualność niż facet. Kobieta mi się kojarzy z wrażliwością, delikatnoscią, romantyzmem, cnotliwością i dobrym prowadzeniem się

a co to jakaś gra w skojarzenia? tobie się kojarzy!? :) ha! otóż przyjmij do wiadomości że tak samo się puszczasz jak te dziewczyny od których cię odpycha! i kiedyś któraś może tak cię potzrktować z taką wyższością jak ty je! też jesteś dziwką, tylko męską!

Gość Wolę być już sam
agnesina: czyli jak ruchal laski na dyskotece w samochodzie albo chodzil do agencji to nie ma znaczenia dla ciebie? hmmm czy to nie swiadczy tyle o jego sexualnosci co o jego charakterze? a tak na marginesie, przebadaliscie si ew koncu tak przy okazji?

Gość Wolę być już sam
Po prostu denerwuje mnie fakt, że ciężko spotkać atrakcyjną kobietę, która nie ma zjechanej bujnej przeszłości i nie szałała za młodu. Kobiety nie potrafia być w ogóle wstrzemieźliwe i nie wiedzą co to znaczy dobre prowadzenie się

Gość Wolę być już sam
Ktoś się pode mnie podszywa...

Gość Wolę być już sam
Jestem facetem, facet to nie panienka i nie musi się idealnie prowadzić

little pretty girl tu broni puszczalskich kobiet a na mnoim topiku nbapiusala mi ze zlapalam pewnbie wszystkie mozliwe choroby w tym hiva co za hipokrytka

to chodzi o sposób myślenia szowinistycznych supków jakim niewątpliwie jest ten facet! a ty przecież sama napisałaś że się puszczasz więc po co te nerwy?

Gość Wolę być już sam
Nie mogę spotkać odpowiedniej kobiety. Same łatwe puszczalskie dupy się trafiają na tym świecie

Gość sratata pomarańczowa
reeety w jakim my wieku żyjemy??? :o czyli laska ma być cnotliwa i wrażliwa...i ma myśleć wyłącznie o zaspokajaniu swojego ukochanego? no bo w jaki przepraszam bardzo inny sposób ma sprawdzić, co ja kręci w życiu, co lubi w seksie... no chyba że chcesz niewrażliwą właśnie panienkę, która będzie szczęśliwa, że w ogóle ktokolwiek ją posuwa, a nie taką co czerpie radość z seksu i która jest dla Ciebie super podniecającą partnerką laską w łózku gotowa na różne eksperymenty...

przecież ty też się puszczasz! więc o co ci chodzi? gdybyuś ty tego nie robił to twoje słowa byłbyby uzasadnione, ale sam jesteś dziwką więc nie wymagaj od innych żeby tacy nie byli! hipokryto!

Gość ale___
trafiaja się... a jak się juz trafią to nie zaszkodzi ich przelecieć przy okazji :o sam mmiłeś od huja przygodnego seksu, a wymagasz, zeby kobieta dobrze się prowadziła. hipokryta :o

Gość Wolę być już sam
Kobieta, która zdobywa doświadczenie przez przygodny sex mnie nie interesuje. Sex bez miłości jest mega niekobiecy

Gość ale___
przygodny sex u faceta jest meganiemęski :o

jesteś takim debilem jakich mało! nie mogę czytać tego co piszesz bo masz tak nasrane we łbie że szok! jesteś pierdolnięty, przyjmij to do wiadomości.

Gość Wolę być już sam
A doświadczenia moja kobieta może nabrać razem ze mną. A drogę przygodnego sexu obrałem z frustracji, gdyż współczesne kobiety w ogóle nie spełniają moich wymogów moralnych i mojego wyobrażania o cnotliwych damach

Gość stary wybacz
ale to nie Ty decydujesz o tym, jaka kobieta ma seksualnosc. To nieprawda, ze Tobie wolno wiecej, to tylko tak wyglada z Twojego punktu widzenia, i tylko z Twojego. Wcale nie zaslugujesz na cnotke - niby z jakiej racji mialaby czekac na Ciebie , skoro Ty sie puszczasz? Cnotka tez chce cos w zamian! Dziekuj losowi, jesli Ci sie taka niewymagajaca trafi.

Gość ale___
współcześni męzczyźni w ogóle nie spełniają moich wymogów moralnych i mojego wyobrażania o mężczyznach. tylko by jebali jedną za drugą jak ty :o

tak samo ty zaspakajasz te wszytskie napalone dziewczyny! a takie które tak nie postępują to szukają za mężów normalnych facetów, a nie przyeruchanych szmat jak ty! więc twoja teoria jest bezsensowna!

Gość ale___
wolę być juz sam - ja ci życzę naprawdę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo, bardzo duuuuuuuuuuuzo szczęścia. moze znajdziesz 'laskę' z podobnymi pogladami do ciebie :o

Gość Wolę być już sam
Ale ja nie chcę napalonej szmaty, która sex traktuje jak sport

Gość ale___
"Ale ja nie chcę napalonej szmaty, która sex traktuje jak sport" czyli tak jak ty :o nie chcesz kobiety podobnej do ciebie/ przeciez ty masz takie wspaniałe poglady. w ogóle jestes wspaniały. jestes przeciez wzorem do naśladowania,czyz nie?

Gość tratar
Dostaniesz taką, która będzie traktowała seks tak jak ty :D.

Gość fdfgf
a ja mysle, ze nadal jestes prawiczkiem

Gość Wolę być już sam
Jeszcze znajdę porządna może. W końcu przeciwieństwa się przyciągają podobno

Gość ale___
PODOBNO :D hahahahahaha :D

gdybyś ty sie nie kurwił to miałbyś prawo mieć takie idealistyczne poglądy i wybierałbyś z porządnych dziewczyn, ale skoro sam jesteś dziwką sprzedajną to jakim prawem oczekujesz od swojej dziewczyny dobrego prowadzenia się? jesteś dziwką to dostaniesz dziwką! dziewice będę dla prawiczków!