Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolę być już sam

Współczesne kobiety prowadzą zbyt bujne życie seksualne-to mnie w nich obrzydza

Polecane posty

little pretty girl - bo niektorzy to sie za pozno urodzili. czasy kiedy facet r..al wszystko co sie ruszalo a za zone tylko dziewice sa juz dzieki Bogu za nami i jak mu to nie pasuje to pozostaje dolaczyc mu do Amiszow (moze oni jeszcze uwazaja ze kobieta musi byc dziewica do slubu)

Gość Wolę być już sam
A ja nie chce dziewicy, ale takie co miała 1, 2 góra 3 partnerów - każdego z miłości, bo chciała z nim życie spędzić, a nie taką co uprawiała sex dla sexu

ale w takim wypadku szczerze powiedz - czy ty nigdy nie miales seksu tylko dla samego seksu?

Gość A TO TAKI PROBLEM
A TO TAKI PROBLEM DLA KOBIET SIĘ DOBRZE PROWADZIĆ? JUŻ NIE MÓWIĘ NAWET O DZIEWICTWIE, BO ONO DLA KOBIET JEST TYLKO CIĘŻAREM, KTÓREGO TRZEBA SIĘ (JAK NAJSZYBCIEJ) POZBYĆ :(

Gość A gdzie miejsce na
cnotliwość, czystość i niewinność?

Gość trusski
a mnie rozwala ze mowi sie o kobietach "panna lekkich obyczajow" to juz laska pobawic sie nie moze? a wy faceci co robicie??? o was tez powinno sie mowic "panna lekkich obyczajow" tylko ze w rodzaju meskim!! :D

Gość A gdzie miejsce na
Kobieta, która miała wielu partnerów i uprawiała sex bez miłości jest dla mnie nieaktrakcyjna. O niej ciężko powiedzieć, że jest cnotliwa i niewinna i że dobrze się prowadzi. Po co mi taka, skoro stać mnie na porządną.

Gość NIAńka
Nie dasz chłopakom dasz robakom

Gość NIAńka
Odpowiednik męski: Przy jednej dziurze to i kot zdechnie.

Gość A gdzie miejsce na
Kobieta powinna zapewnić swojemu przyszłemu wybrankowi może nie dziewictwo, ale możliwie skromną i porządną przeszłość seksualną, bez wielu partnerów i przygód, żeby ten wybranek wiedział, że jego kobieta sie szanowała i dobrze prowadziła. To taka inwestycja w siebie. Ale widać kobiety wolą być leniwe i iść na łatwiznę, zamiast inwestować w siebie :) A zdrowy rozsądek, dobre prowadzenie się, zdrowa wstrzemięźliwość od przygód i sypiania z facetami tylko dla samego sexu naprawdę nie bolą :) A mogą uszczęśliwić przyszłego partnera, który ucieszy się, że jego kobieta nienagannie i porządnie się zachowywała i nie puszczała

Gość NIAńka
A tak w ogóle to ciekawa jestem co wy rozumiecie pod pojęciami : porządna dziewczyna" i zatem by sprawiedliwosci bylo zadość, co pod pojęciem "porzadny chlopak"????

Gość A gdzie miejsce na
Ja jestem prawiczkiem, a brak dziewictwa nie przeszkadza mi u dziewczyny. Ale kobiety z przygodami na koncie bym nie wziął

Gość A gdzie miejsce na
Porządna dziewczyna to taka co sex uprawia tylko z miłości, w stałym związku, nie ma na koncie zbyt wielu partnerów, przygód i sexu bez miłości, nie dzie zbyt szybko z facetem do łóżka. Sex dla niej jest uzupełnieniem miłości i związku

Gość NIAńka
"kobieta nienagannie i porządnie się zachowywała i nie puszczała"- bardzo subiektywne według mnie są zawsze tego tepu oceny , każdy ocenia siebie i innych wg własnych kryteriów, niby są ogólne moralne normy ale to nienagannie to jak " kobieto masz byc zawsze wzorową uczennnicą z pierwszej lawki, bo jak nie to jesteś k..." wg mnie swiat jest pełen różnych klultur i wazne by dobierać się wg podobieństwa kulturowego to i normy się dobiorą podobne i para bedzie jednoscia podobna.

Gość NIAńka
Kobiety noszą portki jak chłopy, klną teraz jak chlopy, zarabiaja itd... więc i w dziedzinie sxsu zaczęły byc podobne do facetów. Czy to dziwne??? To było niuchronne. Hrabiemu dziewka to hrabinie parobek. Po równo??

Gość A gdzie miejsce na
Ja mam 20 lat i niestety większość dziewczyn w moim wieku ma "niezłą" przeszłość :( Każda lubi sobie poszaleć :( A gdzie ja znajdę jeszcze taką wmiarę niewinną :( ?

Gość A gdzie miejsce na
Z tym nienagannym prowadzeniem to chodziło mi żeby kobieta przystawała do mojego rozumienia terminu porządna dziewczyna, który wyżej podałem

Gość A gdzie miejsce na
Kobiety jednak nawet chyba dzisiaj nie myślą, o tym, że warto się dobrze prowadzić :(