annnnnnna 0 Napisano Sierpień 29, 2007 ojojo to niedobrze, niedobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 29, 2007 no nie za dobrze :( znalazloby sie nawet kilka plusow zeby tylko moj slubny nie mial na popoludniu do pracy ;) bylby w domku a ja umieralabym na sofce herbatke by przyniosl, kocykiem okryl, podsunal cos smacznego ech sama musze dokustykac jak cos chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 29, 2007 i nabic trza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Eternity moze dobry masaz;)poprawi nastroj:D Anna dzieki za kwiata Eternity tyz Ja wlasnie pozegnalam gosci:(pojechali do pl-teraz czuje ze juz wakacji nadszedl kres:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2007 acha wiecie ze u mnie od tyg deszcz nie pada:Dszok normalnie ale ciiii zeby nie zapeszyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 29, 2007 no wlasnie ciiii ;) koniec wakacji koniec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 29, 2007 ale mi wyszlo hihi dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 29, 2007 dobranoc Hugi :D ja jeszcze zajrze cos nabic przed snem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 nabijam i mowie dobranoc do nowej stronki za daleko na dzis - nie chce mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2007 to ja druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 no moge byc i trzecia :) dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Nabije jeszcze przed wyjściem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 I jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2007 to ja tez:Dgorsza nie bede:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 30, 2007 slonko mam:Dtralalal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 a u mnie slonka brak :( i tylko 15 stopni :O normalnie tyle lata bylo ze az za duzo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 jeden poscik na lunch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dea Erw Napisano Sierpień 30, 2007 ja tez chce nabijac - nudzi mi sie w pracy buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 30, 2007 juz na powaznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 jeden poscik na po-lunch :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 i jeden poscik zeby pomachac Dea Erw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Sierpień 30, 2007 a ja zeby odmachac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Też się przyłoże do nabijania,a co! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Wróciła, załatwiłam, nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Jem obiad roku - kiełbasa z mikrofalówki i sałata z pudełka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 moja stronka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Annnnna smacznego :) i masz za stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Ech, wstyd się przyznać - szczyt lenistwa z tym obiadem :D, eternity1302 dzieki za ziółko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach