annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2007 I ja nabiję, i uciekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Od jutra więcej czasu wolnego :D (nawet najlepsze towarzystwo jest męczące ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2007 No i jeszcze, bo rodzinka w ogródku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2007 eternity1302 brawo za stronkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Kurcze jak mi brakuje internetu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Ech no nic, uciekam juz na prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 27, 2007 tylko Wam pomagam tak po starej znajomosci z niektorymi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2007 wrocilam :D i nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2007 pooddychalam morskim powietrzem :) i zaliczylam kolejny walijski zamek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Ładuje zdjęcia na pocztę to ponabijam trochę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2007 pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Woda do wanny się leje - trzeba sie odstresować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2007 jeszcze jeden-co by nadrobic zaleglosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 hugolina , a właśnie że nie bo ja :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2007 annna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2007 hehe fuksiara:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2007 mam gosci:)i ciezko sie dopchac do kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2007 no to jeszcze jeden hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Oj sterta prania mnie czeka, porządki a mi sie tak nie chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Ja gości dzis odprawiłam na lotnisko i taaaaakie pustki w dumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Dziewczyny macie jakiś cudowny środek z kofeiną - tak żeby "kopało" a kawy nie trzeba było pić????? no i kkurcze nie red bull, bo to jeszcze gorsze....l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Stosuje któraś z Was te kapsułki?? http://www.uroda-zdrowie.eu/guarana-plus-8211-naturalna-kofeina-p-28.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Kurcze dziwne, kiedyś bez kawy nie mogłam żyć, a teraz jak na nią patrzę to mnie \"naciaga\" jakbym miała mić torsje - o co chodzi ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Raczej ciaży nie podejrzewam - dziwne to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 A ponabijam jeszcze troszkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Jeszcze kilkanaście zdjeć do wysłania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Woda w wannie już wystygła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 A może stronka nowa wpadnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2007 I jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2007 witam Annnnnna brawo za stroneczke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach