Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 dobrego luzu martik, szczesciara! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 jeszcze raz na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Martik za stroneczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea jestem w polowie tyskiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 przekichane z tym strajkiem :o dobrze ze u mnie metra nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i ja tez powiem dobranoc sprawdze jeszcze zaleglosci mailowe a potem podusia :) kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 bry:D Martik za stronke i dla tych co pija tyskie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 i podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ale mi sie dzisiaj wstawac nie chcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ale oplacalo sie hihi-pierwsza jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Hello!! :D U nas sucho,jak na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Ale to sie jeszcze okaze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Nabijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Martikza stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 slonko mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Macham!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 dzien dobry bobry :D u mnie slonce :) i cieplo(to najwazniejsze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 i jeszcze jeden kawowy poscik \\_/> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Eternity kawy nigdy dość!! Szczególnie jak rano trzeba było wstać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 noooo i zwlaszcza jak sie nie umie chodzic odpowiednio wczesniej spac zeby rano nie chodzic na rzesach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ja juz po dwoch kawach:)ale dalej spac sie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 moze i trzecia wypije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 trzeba topik podgonic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ponabijac troszke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 jeszcze jeden:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 no to sie dolacze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 nio chyba juz starczy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ooo ups ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hihi czaéjniku masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach