Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Lena, dzieki za kiwata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 czas na kapiel - kaczuchy juz plywaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Hugolina, troszke sie usmialam - nederlandzkiego bo w Belgii mieszkasz :D Dobrej nauki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Dea Kosmatych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 napisalam nederlandzkiego hihi mialo byc niderlandzki hahah widac cos i z polskim problema mam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Dea przetlumacz na pl co masz w stopce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 zegnam sie rano wstac trzeba bo szkola buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Nabijam i dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Eternity!!! A Ty gdzie przepadlas....:( ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Hugolina, a ty spac z kurami chodzisz? :D tlumacze: lepiej zginac jak lew niz zyc jak tchorz. disclamer - ltumaczenie dowolne, slowo \"coglione\" ma duzo znaczen, czyli spawa interpretacji :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 pizza krzyczy z piekarnika mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 hugolina, dobrze ty napisals, zle ja przepisalam ;) A o moich problemach z polskim to jeszcze sie dowiecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Hugolina lap za stroniczke :) Lena przepadlam na car boot sale :) a potem posiedzonko ze znajomymi i tradycyjnie gra w karciochy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 a siedzenie do pozna w nocy to juz u mnie normalne :D nie raz siedze do 2giej a potem wstawanie o 7-8 zwlaszcza jutro :o i najsmieszniej ze dzis sie nie wyspalam (pobudka o 8mej zeby pojechac na car boot) i czuje ze predko spac nie pojde dzis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nabijam:D U nas leje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zaraz trzeba wyjsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea hihi nie:Dale kompa mam w malej pokoju wiec jak ona spac idzie ja bez kompa jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 No to dalam sie podpuscic z tym nederlandzkim heheheh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Eternity ciekawe jak dzis ze wstawaniem u Ciebie:) zraz mala do szkoly i jade na egzamin:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 aha u mnie tez leje:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Ale ulewa:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Czas na druga kawke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 nabijam i uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 jeszcze jeden:Di sruuu na egzamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nabijam wrocilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Ale leje:O Ja pitole!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zaraz na kawke do sasiadki:D Wiec nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Z wyliczeniem ;) i nawet okragla:D hehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Lena, za liczenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i na dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach