hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Dea:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 to sobie nabije bo mam zaleglosci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Dea :) dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Eternity dzis jeszcze listy nie podpisala !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ooo dealerka sie odnalazla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hugolina za probowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 pewnie sie zaraz zgubi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hihi Dea no cos mnie wyczucie zawiodlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 przeszlo na Izunie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 a moze przeczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 dzis musze jechac z tymi polakami wieczorem by zapisali sie do szkoly hihi nianka jestem czy co???:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hihi przeczucie to mialam ze jakis czajnik zabierze stronke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 no to nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 slonko mam fajne hurrra oby tak caly dzien zostalo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 i co znow sama:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Ja tyż mam słonko i do tego 20 stopni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hugolina jestem \"in spirit\" ;) bo z pracy przebijam :( a za nianczenie ci placa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 nio ja tyz 20 stopni:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 izunia, u nas tez slonko - chmurki - slonko na przemian i ok 22 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hihi taaa placa:P mam znajomych belgow i facet pracuje u meza brata wiec sie nim opiekuja a ja to tak z czystej sympatii;)dla tych belgow hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hihi brat meza czytaj tego znajomego belga hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 chyba umre z glodu..... pora na obiadek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 i teraz ktora zabierze stronke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Dea lap hahahah ja wlasnie wciagnelam spaghetti:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 oh, nie spodziewalam sie!!! to czysty luck :D :D :D a teraz spadam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 no to Dea smacznego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 znajomy belg ma brata,który ma męża? tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hihi wyczucie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach