hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 chyba pojde tyz po druga kawe cos sie obudzic nie moge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Pa Dea:D I nie zapomnij kochana o zielsku:D:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Już jestem z kawką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia:D A Ty gdzie sie szlajasz,co??!! Moj syn dzisiaj ogladal naklejki z Batmanem...:D:D:D:D hahahahahah I on wisi na gumie czy sznurku:D:D:D:D:D hahahahha Od razu mi sie wczorajsza gadka przypomniala:D:D hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ja wlasnie se tez trzasnelam druga:D \\_/~ Ide se jeszcze przytacham odkurzacz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena łap!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no i po mitingowaniu :) do potem. A ja nic nie prasuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia,dzieki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Serio!!Batman na sznurku?! hahahahahahhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 cos za szybko ty latacie, nadrobic nie moge. Lena, najlepsze zielsko z mojej dzunglii dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea:Dbardzo Ci dziekuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea do potem! Ja z prasowaniem to -nie chcem ale muszem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 No i jest jeszcze taka kocica z pejczem,hahahahahahahahahahhahhahah :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a co pingwinem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Wiecie co?? Wlasnie przeczytalam o tej malej z Portugali,co zaginela....wlasnie dzisiaj oskarzyli jej matke,ponoc ojciec dolaczy do niej tez...czyli jednak faktycznie maczali w tym wszystkim palce....wyjasni sie,bo ta sprawa byla za glosna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ja tyz juz z druga kawka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hahahahahaha.....dorobisz kocicy skrzydła i będzie nietoperka!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D:D:D:D hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea jak to nic nie prasujesz?? i co nic sie nie gniecie czy co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 dobra ziolo dawac,a nie gadac:D Nabijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no, tylko ze to oni tak ta cala sprawe glosno trzymali w opinii publicznej... ide cos o tym poczytac. Ale jaki powod? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 lena, nie mam slow, ale zielsko masz i ode mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dla mnie ta sprawa z tą małą jest od początku dziwna.A dlaczego?? Bo który normalny rodzic zostawi same tak małe dziecko w hotelu,aby iść sobie na kolację???!!!!! Albo biorę dziecko ze sobą,albo zamawiam kolację do pokoju.......a teraz płacz i afera na cały świat :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hmm,no wlasnie,mysle ,ze chcieli sporo kasy wyludzic od ludzi,ktorzy chcieli im pomoc...:( Podejrzewaja,ze ta mala zostala tabletkami na uspokojenie otruta... no i ze ta pikna jej mamusia maczala w tym palce,jeszcze raz maja badac DNA!! I mam nadzieje,ze dojda do tego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 co do tej dziewczynki to ja juz zgupialam:O raz podaja ze policja juz wiedziala od poczatku ze mala nie zyje potem ja szukaja potem oskarzaja rodzicow potem ja widza w belgii potem znalezli krew w pokoju...ech juz sama niewiem w co wierzyc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach