Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena, tak u was wieje ze pranie tak szybko wyschlo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Natluke :P:P:P I zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hihi Dea dzieki jeszce musze poczekac az sie zagotuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea,hehhe nie wieje zbyt mocno,ale slonko swieci,jak szalone:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea Pa!!!Spadam:D Dotluke pozniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a ja sie podziele (chodz to nie moje) tym skarbkiem: http://mojewypieki.blox.pl/html kiedys przez przypadek znalazlam i marzy mi sie taki talent ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 choc ------ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hugolina, co pod pokrywka wazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 marzenia sie spelniaja !!!! trzeba tylko wierzyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Tortolini i sos serowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 osz bo mi sos wyleci !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Mniam! z jakiego sera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hihi musi byc dobre bo hugolina zniknela :) masz racje, z pelna geba sie nie gada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no teraz to ja z glodnym moge pogadac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 zotly ser:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 dea gdzie cie wcielo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 U mnie wszystko gotowe:D Zaraz trza pod prysznic wskoczyc o na bostwo sie zrobic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea:D A ja sie musze pochwalic,bo pic umiem i to niezle:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 iiiii, ja tez :p tylko ze juz raz sobie zebra polamalam tanczac na stole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Zaliczylam sie:D:P Ale wale nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 tluke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 internet mi tymczasowo wcielo :( ale jestem :D zielskiem hugolinie rzucam Lena, a nie za wczesnie jeszcze? dopiero 12 :D no chyba ze tobie duuuzo czasu potrzeba zeby na bostwo sie zrobic :P :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea,a Ty masz dzieci?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach