hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Martik tak jak pisalal Eternity mala walczy z choroba-tylko niech juz ten antybiotyk zacznie dzialac i mala sie nie bedzie meczyc:( Eternity ja zapomnialam ze u ciebie to inna godzina:) Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Pudelko zagladaj czesciej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 u mnie pogoda fajna zrobilam dzien sportu:Djazda na rowerze granie w paletki hehehe trzeba troche kondycji zlapac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 nio to jeszcze nabije-hihi w koncu to tyz trening:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 kazdy sport to zdrowie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 bije :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 podbijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 trzeba topik podniesc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 zegnam sie do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 Normalnie moim piknym oczom nie wierzę!!!! Czyżbym dziś pierwsza była? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 wychodzi że jestem pierwsza!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 to nabijam!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 podbijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 przybijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 i dobijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 chyba mi się nudzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 wybijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 rozbijam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 ciekawe ile do końca stronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 przebijam jeszcze nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 to tak niechcący złapałam stronkę ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 Izunia:D lapdzis dealerka zbiera:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 jeszcze nabije:) na dobranocjutro wstawac trzeba rano:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 dzien dobry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 dzin dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ja tak leciutko moze podbije bo sily dzis nie mam :( chce do lozka!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach