hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 tosz rano to myslalam ze zamarzne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 No podaje wlasnie prognoze pogody... od piatku przez caly weekend ma byc 24-25 ,czy to normalne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 DEa do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ja tez kolacyjke chlopakom:D Bo wlasnie sie rozsiedli przed dobranocka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 tluke:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 bebnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Hugolina pewnie wcielo zeby szybciej bylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Dea zdroweczka duzo dla Was :) u nas przechodzi - pogonilam katarzysko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 wale:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 no to trzaskam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 sie przylacze do trzaskania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 jeszcze trzasne zobacze kto wyskoczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 kurcze cos mi neta dzis muli a nie zasysam nic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nooooo takie mulenie to ja lubie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hihi juz teraz wiem jak trzasne to Enternity jest:Dlap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity:D Ziolko dla ziolka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 tyż wam pomogę,uczynna jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 no tos sie zamulila;)hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Izunia:D hahahahha,boa zaskoczona?? :D hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hahahahaha to haslo przywolawcze :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ooo grono sie powieksza:Ddo trzaskania:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Chlopaki jedza kanapeczki i ogladaja bajke:D A ja pije gorace mleczko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity zioło dla ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 a kto wyjdzie jak stukne?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nio....troszku się zaskoczyłam!!;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hihi Izunia wyszla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach