eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hahahah u mnie wino tez na biezaco :D a kupilam dwie bo weekend ;) a jak znajomi zas wpadna na karty to pewnie tez cos przywioza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 a z deszczem mialysmy fuksa przestalo padac na czas powrotow ze szkoly i zaczelo znow jak juz dzieci sucho do domu dotarly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 trzeba cos nabic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 i up up zrobimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 i trzasne jeszcze jednego i ide zelazko drugi raz zapalilo lampke ze sie grzeje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 pierwsza ! :D milego weekendu wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 trzecia :) jak nowonarodzona dzisiaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 wczoraj przed pojsciem spac napisalam wam podziekowania za wsparcie :) ale gdzies to wcielo :o no to dziekuje jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 czaicie sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 oj wy!!!!! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 ale wyczucie dzisiaj mam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Dea łap zioło od dealerki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Dea lap dzis ja chora:Ogrypa zoladkowa mnie wziela i zdycham:P milej soboty-raczej nocy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 hugolina, dobrej nocki i szybkiego powrotu do zdrowka!!! jo tyz znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 pierwsza !!! :D:D i dobranoc ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 eternity - ty nocny marku!!!! witam i spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Hej hej!!:) U mnie od wczoraj lato!!!! Kończę kawę i biegnę nacieszyć się słonkiem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Dea dzieki juz dzis lepiej:) Eternity nocny marku:D Izunia u mnie tez od wczoraj slonce super:Dnawet mozna w krotkim rekawie chodzic zraz tez wybwam z domu-trzeba cieszy sie slonkiem poki jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 mam nadzieję,ze jutro bedzie taka sama pogoda jak dziś byłaz :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 specjalnie zostawiam pranie w ogrodzie - takie wyzwanie dla pogody, ale cos czuje ze bedzie padac w nocy ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Witam w poniedziałek!!:D Pierwsza jestem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Dziś znów mam lato!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 nabijam i gdzieś wybywam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Druga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach