hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Izunia gdzie Cie juz wcielo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 trzaskam:) moze ktos sie pojawi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Tak mnie wołasz,że w kuchni usłyszałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 już jestem z kawą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ponoc mam donosny glosik;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ja juz jedna wypilam zeby sie obudzic:)ale zaraz bedzie nastepna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 łooooo mamooooo....ale cię chwyciło!! z każdej strony :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ide po druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 jeszcze geba klapie hehehe wiec nie jest az tak zle:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihihihihi...będziesz miała czym siurać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 kawe mam:)ale sie mleko skonczylo i niema kogo do sklepu wyslac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :Pja i tak co minute do kibla latam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 blee nie dobra kawa bez mleka:Pmoze pojde zapolowac na krowe hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dopraw tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihihi Izunia przejrzyj sobie topik o tesciowych:Dwczoraj Ciastek podala link i sie usmialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 podziele sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 też na niego trafiłam....rozwalił mnie motyw o uświadamianiu :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihi a mnie obrzydzilo pranie skarpetek w w odzien po zimeniakach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 w wodzie po ziemniakach:Pmialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 cos kawa nie pomaga:Orano jak budzik dzwonil-mysle czemu on dzwoni jak dzis sobota i pospac mozna:)-ale to tylko marzenie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 wiesz....w sumie to sam sobie prał,a nie kazał w tym prać :P może lubi ziemniaczane skarpety ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :Pa fuuuuu hehehe a o tych kapielach w jednej wodzie:Phihi znam jedna rodzine co tyz tak robia:P bleeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 o NIE!!! chyba bym się gdzieś na mieście kąpała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Izunia wiesz co ile te tabletki na pecherz mozna brac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hihi moze w fontannie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hmmmmm. ile czy co ile? Zazwyczaj jest to 1-2 do 4 razy na dobę.......ale sprawdź na opakowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 podobno sok żurawinowy oczyszcza drogi moczowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach