Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hmmmm...pomarańcze i piwo rodzynek to ja nie cierpię!! bleeee ale dzięki za pomoc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 slinka mi cieknie :D:D:D:D na sobote do kart tez sie chyba postaram o salatke bo znajomi to zawsze na slodko -ciastka albo ciasto chyba ze bardzo zglodniejemy to sie robi co jest w lodowce ;) tylko nie wiem czy ja kuraka wedzonego tu dostane ???? i na salatke z selera tyz mi cieknie slinka ale tego tez nie kupie(chyba ze jakims cudem przywiezli do polskiego sklepu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 na sałatki to ja zawsze mam ochotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 idę się opalać :) takie słonko mam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 kurcze wlasnie wyjrzalam przez okno :o slonca zaraz nie bedzie :o jakies wstretnie szare chmury sie zblizaja :o a mialam pranie wywiesic no coz trzeba bedzie odpalic centralne zeby wyschlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 idem do sklepu mam nadzieje ze z tych chmur nic nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Sałatka z kurczaka z ananasem i curry 1 duża pierś z kurczaka puszka kukurydzy puszka ananasa majonez sól curry vegeta Pierś z kurczaka posypać vegetą i zagotować. Po ostygnięciu pokroić na małe kawałeczki, dodać kukurydzę, pokrojonego w kawałki ananasa i posolić. Dodać majonez i curry do smaku, pomieszać wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Łatwa sałatka z wędzonym kurczakiem 1 ćwiartka lub 2-3 podudzia wędzonego kurczaka 1 czerwona papryka 3 jaja ugotowane na twardo 2/3 puszki kukurydzy 3 łyżki stołowe majonezu pieprz sól Składniki pokroić w dość drobną kostkę, dodać majonez, pieprz i obrobinkę soli, wymieszać, odstawić na 20 min (sałatka nabiera smaku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Hugolina nadal kusisz przepisami :D zajrzalam dzis do sklepu gdzie maja tez polskie produkty ale musze powiedziec ze gowno maja :P dwie dzielnice ode mnie jest wiekszy sklepik i tylko z polskimi produktami tam musze sie udac w najblizszym czasie :) moze jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 a z pogoda to ja dzis nie wyrabiam ubralam sie w kurtalke z kapturem w razie deszczu a tu kurcze lekko pokropilo a potem jak slonce dopieklo jeszcze na dodatek parowalo to co mokre masakra :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 a padac pewnie za chwile i tak bedzie bo jednak powiesilam to pranie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Smiley wybieraj i dielaj :D kurcze , juz sie ciemno zrobilo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 no ja pitole ! i juz kropi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dzieki :) juz nie kropi :D leje !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 a u mnie slonko:Dale wiatr straszny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 kolejny szybki przepis:) * 1 woreczek ryżu * 1 usmażony filet z kurczaka * 4 ugotowne jajka na twardo * 4 ogórki konserwowe * 1 papryka czerwona * puszka kukurydzy * sól, pieprz * majonez Ryż ugotować i ostudzić.Filet, jajka, ogórki i paprykę pokroić.Połączyć wszystkie składniki doprawić do smaku i wymieszać z majonezem. Samacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 heh no to mam pranie jeszcze raz :o nosz wpizdziec ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 i juz spowrotrem mam jasno i zaraz slonce wyjdzie :D pochlastac sie idze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 idem postawic kapustke do obiadu :) bedzie capic w domku :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ja idem tyz do sklepu:)po to mleko:Pu mnie tyz bedzie capic kapusta-bede robila krokiety:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :D:D:D:DEternity moze poznamy sie po zapachu:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 bije i ide smazyc nalesniki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 krokiecika tez bym sobie wszamala :) chyba sie zdobede na ten krok zeby je zrobic ktoregos dnia :) nigdy nie robilam [wstydzi sie] kiedys pomagalam tylko zawijac tak samo z golabkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 golabki to sobie zamowie u Mamy na nasz przyjazd do Polski :D tu chyba nie bede probowala robic bo kapuste to maja mikroskopowej wielkosci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 nalesniki zrobione:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Eternity jak umiesz zwijac to na bank Ci wyjda krokiety:D kapusta zaczyna wydawac zapach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Golabka tyz bym zjadla-ale to musze dalej do sklepu po kapuste isc:Pwiec na bank nie dzisiaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 udusilam pieczarka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach