eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 red bulla ni mom a tez by sie przydol mom jeszcze dwa browarki w lodowce ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 a ja się opalam.....samoopalaczem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andriusza 0 Napisano Październik 15, 2007 Cześć laseczki, witam po długiej przerwie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 moj maz za chudy zeby dobrze grzac :P pojde ja sie pogrzeje i potem on sie bedzie grzal ode mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 ja mam bulle w lodówce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andriusza 0 Napisano Październik 15, 2007 Brakowało mi Was i postanowiłem znowu sie tu pokazać. Mam nadzieję, że mnie kochacie jak dawniej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 eternity jarnij sobie na rozgrzewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andriusza 0 Napisano Październik 15, 2007 Izuniu, mam ochotę ma małe co nieco.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andriusza 0 Napisano Październik 15, 2007 Słuchajcie laseczki, a co sądzicie o seks aferze w samoobronie? Czy ci posłowie warci są grzechu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 proszę małe ziele!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 dzieks Izunia :) przyda sie bo mnie wypizgalo lekko :o idem ogrzewanie odpalic na chwilke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andriusza 0 Napisano Październik 15, 2007 Jak mi zimno to się przytulam do swojej ukochanej.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 a jak nie ma mojego ukochanego zeby mnie przytulic to se ide i wlaczam ogrzewanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Lena stukuniam i pukuniam (??????????:O??????????):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 se wylicytowalam wczoraj butki na ebayu :) za 7 funtow ,czerwone sportowe fila :) niowki :) mam nadzieje ze jakos dojda bo zas mieli strajkowac w tym tygodniu(chociaz jednego listonosza dzis widzialam w drodze do szkoly to juz nie wiem) najpozniej w sobote bo w poniedzialek lecimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 nie chce mnie wpuscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 no wpuscilo ale poprzedniego posta nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 a sie chwalilam ze wylicytowalam wczoraj na ebay\'u czerwone buty sportowe fila za 7 funtow jakos przebolalam ze nie pomacalam najpierw :P najwyzej oddam siostrze albo sprzedam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 eternity jaraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 okna pootwierane ja w krutkim rekawku siedze heheh wiosne mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 i sie teraz zastanawiam czy dojda zanim wyjade bo przeca mieli zas strajkowac :o ale jednego listonosza dzis widzialam w drodze do szkoly wiec juz nic nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 lenia pogonilam i juz wszytko zrobione:) jeszcze tylko podloga zostala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 hahahaha a ja jak pootwieralam okna to musialam ogrzewanie wlaczyc teraz siedze w ciepelku ale jeszcze w swetrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ale byka walnelam[wstydzi sie]:P moze strajkuja w paru rejonach tylko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 slonce tez sobie gdzies polazlo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 zaraz biore swoje ksiazki pod pache:Oi ide na ogrodek:)bede sie oplac i uczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 a bo to zgadniesz ???? zaraz gdzies poczytam co z tym strajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 to ja Ci wyslam:)-SLONKO:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 ja tez bym sobie posiedziala na ogrodku !!!!! tzn siedziec moge ale kuzwa zimno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 u mnie słonko,balkon otwarty i nie zamarzam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach