pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2007 pouciekaly hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 sie ucze hahahah i cos nauczyc ni moge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 pestka gdzies polazla???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2007 nigdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 stukam puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2007 mam net i chwile wolna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 juz myslalam ze ci znow neta ukradli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihi to bic mozesz:) watroba mnie boli:Opewnie po tych frytkach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 albo z braku alkoholu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2007 eee nie w piatek kradli dzis znow mam nadzieje ze przestali.... nie ubiem bic chyba nie jestem do tego stworzone zeby nabijac az tak.....:Oide zraz w pizdu bo sie nudze w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 trzaskam !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja zaraz tez jade po mala do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2007 ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 no ale jeszcze nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2007 dobra spadam ....................................................nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 heheh dostalam smsa i mi stronke zwinelas:P lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 jo ja tyz juz zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Hugolina bol watroby na pewno z braku alkoholu ;) :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 ale lipe odwalilam z ta paczka :P po pierwsze najpierw sie okazalo ze nie bylo w srodku cd ze sterownikami (to je plyta glowna ) a po drugie wlasnie sie okazalo ze zapakowalam nie te plyte glowna :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 ale mogl mi powiedziec albo zostawic na wierzchu ta wlasciwa teraz se bedzie sam pakowal :P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 nosz sie wkurzylam i zapomnialam zilo Pestce wreczyc plose :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 Eternity nie przejmuj sie:) ja kiedys to list wyslalam sama do siebie hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 podloga dalej nie umyta:Pale za to dwa okna umylam:Djuz teraz widze dokladnie jak slonko na mnie spoglada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 juz zrobilam postep i wode nalalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 czyli jak bedzie cierpliwa to sie doczeka kapieli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 jeszcze trzasne bo tak sama tu siedze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 zmęczyłam się na tym spacerze....po bulla idę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach