hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 kiedy dokladnie jedziesz??do pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 dzieki Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 eee pojde potem sie uczyc:Pteraz znow len przyszedl hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 hehehe ale fuks :) w nastepny poniedzialek jade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 Eternity stukaj,masz 200 postów nabić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 heheh no to jaraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 zioło wręczam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 203 bez tego :) jakbym sie sprezyla to moze i nawet dzis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja to bym musiala dzien i noc tu stukac by cie dogonic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 to stukam hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 to byś była stukacz całodobowy ;) już był kiedyś stukacz.....ale okienny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 trzaskam:Pciekawe kto sie pojawi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 no na ponad 42 tys postow na szopenie sie troche nastukalo :D i to drugi topik a ile na poprzednim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihih Izunia sie pojawila:) to ja jestem stukazc doskokowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 hahahahah stukacz calodobowy :D mnie trzasnelo :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 jeszcze litery przekrecam hahah chyba sie nawachalam zilea za duzo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 hugolina ty se bezy kup!!!! ja byłam już zanim zaczęłaś trzaskać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihi wiem ze jak trzskam to mnie slyszysz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 a po co mi bezy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ok niewazne kto sie pokazal grunt ze jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 kurde pranie mialam wrzucic mnie tu zagadujecie i zapomnialam :P ide wrzucic teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 byl:O bo zniknal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 bezy=okulary :D prasowanie tez na mnie czeka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Hugolina w mig sie uporam z zaladowaniem :) zaraz bede , nie smuc sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 moje juz dynda na ogrodzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 bezy co by widzieć wpisy innych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 heheh a tego to nie znalam:P a czemu bezy to okulary?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 idz eternity a ja sobie ponabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 mam fajny kawal:D:D:D -mąż rano przeciąga się w łóżku i pomyślał.. a może miłość francuzka?.. po wszystkim poszedł do łazienki a tu włos między zębami... o kurcze a ja mam dzisiaj wizytę u dentysty.. ciągnie z przodu... ciągnie z tyłu... włos jest gruby i kręty..nie może go wyciągnąć.. bierze nożyczki i ucina z jednej i zdrugiej strony.. po zabiegu dentysta pyta z uśmiechem na twarzy.. -co miłośc francuska? a co włos?-pyta zawstydzony.. nie- gówno na brodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 bleeee.....nie chcę takiej miłości :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach