Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 Pestka zioło dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 Eternity twój chciał abyś mu zapakowała płytę główną,a mój to by pewnie krzyczał - trzymaj się od tego z daleka!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 hop hoooop....jest tu kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 stukam pukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 jestem:)walczylam z podloga:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 bije wale;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 odpoczywam:Pheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 jak lenia wygonilam to praca raz dwa poszla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 buuu i sama jestem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 to ide na ogrodek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ale jeszcze powalcze o stronke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 moze czajnki wyjda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 trzaskam !!!!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 :P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 ziolo :) hehehehe i tak musialam pomoc przy pakowaniu :P zeby ladnie i rowno bylo :P bo ja pedantka jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 a ja oko pocwiczylam:)wypilam redbulla i kimnelam sie godzinke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Hugolina to dobrze ze nie dlugo cwiczylas bo jeszcze zakwasow bys dostala ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 hahahha Izunia wlasnie doczytalam :D ja plyte glowna to i nawet zamontuje a nie tylko zapakuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 a do pakowania wlasnie mam jeszcze dysk twardy mam nadzieje ze juz nie pomyle bo mam tylko jeden :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 skoro sie w dzien wyspalam to teraz bede w nocy po scianach chodzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ino trzaskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 iiiiiiiii................................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 nima nikogo:Otrzaskam ino dwa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 nima nikogo:Otrzaskam ino dwa:P nie wpuszcza mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 zatkalo sie ruskie kakao:P brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 nie chce wejsc ostatnia stronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 i jeszcze raz stukne moze sie odblokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach