hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 to może ja sobie postukam skoro nikogo nie ma przez chwilkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 sie pewnie podlozylam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 się mi stronka trafiła nawet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 heheh lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 mówiłam....potrzebne są ci bezy hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 noto stukamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 dzięki.....zajaraj ze mną żeby ci smutno nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hm nie kcem !!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 moje bedzie dyndac w domu na dworze za wilgotno, i tak nie wyschnie Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hehe dzieki:)ja bez jarania jakas zamroczona jestem hihi literki zjadam i byki robie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 cos z moja pamiecia nie tak dzis :o obiecalam mezowi ze mu paczke zapakuje do wyslania ale mam jeszcze troche czasu zanim wroci z pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 Eternity dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja mam takie samo podejscie do umycia podlogi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 mnie zaś wena opuściła i wszystkie paski na łóżku leżą,zamiast w szafie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 mowie ze len mnie dzis za czesto odwiedza:Pjak juz sobie tak przy kompie przysiade to sie zadamawia i nie chce sobie isc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 podloga nie zajac :P moja tez czeka :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihi Izunia moze same pojda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 dziś letnie rzeczy przeniosły się w mniej uczeszczane rejony szafy....na paski cos ochoty już brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 znaczy sie znow uczymy je cierpliwosci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Izunia musisz psa odpowiednio wytresowac albo fretke :D beda Ci pomagac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja jeszcze zostawilam krotkie rekawki z przodu szafy:)i sie przydaly jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 już wiem! to na pewno pierwsze oznaki osłabieniajesiennego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 heheheh podloge to se nawet i do wieczora moge odpuscic :P gorzej z paczka bo mi maz nie odpusci :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 hihi oslabienie jesienne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Izunia na pewno tak ! :D to nie jest lenistwo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 tja.....jak mi zwierzaki zaczną pomagać to w ogóle bez ciuchów zostanę :P dzięki fretce to mam ręcznik plażowy z grzywką :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 nabije heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 uffff jak dobrzeze chociaz obiad mam nie ma tyle roboty przy poniedzialku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 i ja tez stukne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach