Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 boziu....to ile trzeba ważyć i jakie mieć wymiary aby taki rozmiar pasował???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 mnie wcielo-bo sie uczylam:Pi sobie polakalam uszami mi wychodzi juz ten jezyk:P mam zalamke ze nigdy go nie opanuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 ich gramatyka,wymowa:O bleee:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 hmmmmm...polakalam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 hehe Izunia tak kolo 100kg chyba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 Hugolina bedzie dobrze !!!! dasz rade !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 mialo byc poplakalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 angielki lubie i milo sie bylo go uczyc a ten to jak za kare:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 ale mi reklama wskoczyla hahah na gwiazdke pisanki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 płakać przez lekcje? w tym wieku? ;) Szkoda łez!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 zaraz po mala lece:) idzie jutro na urodziny a ja nie znam nr domu:Pmusze matki podpytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 nie przez lekcje a z bezsilnosci i nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 wczoraj biegalam za prezentami-bo to urodziny blizniakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 ooo tym razem to nie liczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 Hugolina jakby nie bylo lepiej sobie pobeczec z bezsilnosci niz sie wkurzac i potem warczec na otoczenie mnie tez czasem ulzy jak se puszcze kilka lezek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 hehe pokrzyczec na otoczenie tez umie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 a moje dziecko ma jutro dzien bez mundurka i maja przyjsc do szkoly ubrani na czerwono ,zielono albo zloto ewentualnie poobwieszani lancuchami choinkowymi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 hahahhahaa mnie sie czesciej zdarza wlasnie ze pokrzycze :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 hehe i w jakim kolorze pojda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 z krzyczeniem to ja zadnego problemu niemam:Dlata praktyki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 22, 2007 Hugolina Eternity to musisz już dziś wyciągać ozdoby świąteczne!!! Jutro córze zrobisz boa z łańcucha,kolczyki z bombek i wepniesz szpic do włosów ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 Izunia:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 no moja pojdzie na czerwono bo zielonych rzeczy nie ma a lancuch kupilam juz dzis w markecie :D i nawet gumki do wlosow z pomponikami takimi srebrnymi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 a w moich ozdobach choinkowych lancucha nie uswiadczysz :P nie lubie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 22, 2007 to sie nazywa miec szczescie:Obylam pod szkola ale tej matki od blizniakow nie bylo:Pcoz bede musiala do niej zadzwonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 nie wpuszczalo mnie !!!!! Hugolina po minie widze ze tez nie lubisz przez telefon w obcym jezyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 22, 2007 witanko ponownie :) lubie was poczytac zawsze czlowiekowi weselej sie zrobi, poczucie humoru nie opuszcza :P i tak trzymac hugolina jaki podklad kupilas ? ja potrzebuje tez kupic szczerze mowiac, przez ostatnie lata stosowalam tylko w kamieniu bo skore leczylam, teraz juz jest okey, i wlasnie przydaloby sie cos na zime, no i do pracy.. szczerze mowiac :D mam mieszana skore ? co kobiety w ogole kupujecie ? macie cos co mozecie polecic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 22, 2007 sorki to eternity1302 bylas na zakupach :D pomylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 Martik ja tez mam mieszana i super sprawdzaja sie podklady Rimmela zreszta praktycznie wszystko z Rimmela kupuje od kilku ladnych lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 22, 2007 na lato mialam rimmel recover - fajny , lekki ,delikatnie rozswietlajacy teraz kupilam Stay Matte- prawde powiedziawszy tego uzywam pierwszy raz ale juz widze po konsystencji ze bedzie oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach