Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2007 Dzień dybry!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2007 i dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2007 bry przy niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 18, 2007 zapukam raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 18, 2007 czy to kafe szwankuje czy ogolny napad lenia ;) macham na dobranoc - cora cos nie tak, wiec czuwac cala noc trzeba :( kolorowych zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 Dea nie wiem bo nie zagladalam :D ale len owszem wchodzi w opcje ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 mnie sie wzrok muli ;) dla cory Dea i spokojnej nocy zycze Wam obu :) p.s. ale jakby co to pierwsza jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2007 Dea jak tam mala? ja przemarzlam ostatnio w szkole i znow cos mnie chorbsko dorwalo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2007 Eternity wlasnie nic wtedy nie pilam-pewnie dlatego sie rozjechalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 :) Dea pisz jak cora? Hugolina na chorobsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 19, 2007 dzieki dziolchy, ja w domku z kruszynka siedze. Po wczoraszej biegunce i nocnym wymiotowaniu :( ale ona dzisiaj rozbojnik!!!! juz jedna plynna kupke zrobila czyli i jutro w domu zostaje, ale z tatusiem :p nie wiem co to moze byc, chyba jakies przeziebienie zoladkowe, tylko brak goraczki i mala normalnie sie zachowuje, tj rozwala dom ;) a ja od wczoraj juz piec pralek zrobilam a teraz nastepna chodzi... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 19, 2007 hugolina, no goracy na chorobsko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 Dea zeby malej przeszlo calkiem :) chociaz jak jej naturalna ruchliwosc wrocila to znaczy ze wszystko na dobrej drodze P.S. chcialam napisac ze \'skoro jej \"dupka ozyla\" jak to mawia moja Mama\' ale chyba w tym wypadku troche nietrafione stwierdzenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 19, 2007 eternity, :D:D:D ano dupka ozyla w obydwoch znaczeniach :o a kiedys ty stopke zmienila? co tam robokowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 Dea podalas jej cos? na moje swietnie dziala w takich wypadkach Lakcid albo Lacidofil (z PL przywiozlam , nie wiem czy tu jest) no i oczywiscie nie zapominac o duzej ilosci plynow ale chyba nie musze Ci tego przypominac :) ojej :( szkoda mi jej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 sie przyfuksilo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 19, 2007 oj, wywolalysmy czorta..... nastepne dresy obsr... :o czy mozna miec salmonelle bez goraczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 Dea :( nie mam pojecia o salmonelli :( oj noooooo biedna mala :( i biedna Ty bo sie namartwisz a namartwisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 19, 2007 poszla spac, nic nie jadla - ja tez ide sie polozyc bo nie wiadomo o ktorej pobudka :O dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2007 Dea niewielka \'glodowka\' jej nie zaszkodzi teraz i tak najwazniejsze zeby duzo plynow przyjmowala spokojnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 20, 2007 pierwsza! :P:D dobranoc Dea mam nadzieje ze jutro (dzis) bedziesz miala dobre wiadomosci :) Hugolina , a jak Twoje chorobsko? poszlo sobie w tiiiiiiiiit ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2007 Eternity lap ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2007 Dea podawaj malej duzo plynow by sie nie odwodnila:( napisz czy z nia lepeij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2007 dziki diewczyny za troske:)niestety chorobsko wygralo:Oledwo zyje ech to przez ta pogode:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2007 posty mi zjada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 20, 2007 ide wziasc tabletke i do lozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 20, 2007 Hej!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach