hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2007 u mnie dzis slonko ale wiatr dalej silny:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2007 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2007 nabijam :) u mnie bylo i sloneczka dzis troche i nawet popadalo nie wiem czy zimno czy nie bo dzis nie wysciubilam nosa za drzwi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2007 podbijam-uuff skonczylam sie slowek uczyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2007 no to jakbym miala pojecie to zaraz bym Cie przepytala :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 4, 2007 :D Eternity a Ty sie w nauczycielke chcesz zabawiac???hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 4, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 4, 2007 bry Hugolina nie bylabym nauczycielka tylko wrednym belfrem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 4, 2007 aaaa jak sa tu jakies Basie to zycze wszystkiego najlepszego albo jak jest tu jakis gornik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 4, 2007 wpusci czy nie wpusci??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 4, 2007 wpuscilo :) to nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2007 no to zamykamy na dzis ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 5, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2007 sloneczko mam !!! ale godzine temu bylo ciemno od chmur i padalo a pizga! nie powiem jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 5, 2007 to ja tez nie powiem jak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Lena nooooo trzeba jakies zakupy na jutro poczynic ;) ze nie wspomne o liscie napisanym juz na gwiazdke zalamka dla portfela :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 5, 2007 u mnie wszystko naszkowane na wizyte mikolaja hihi tutaj jest smieszna tradycja i trzeba stol zastawic dla mikolaja i zwarte pieta hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Witam w Mikołajki!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Przyznawać mi się zaraz.....która z was rózgę dziś dostała?;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 6, 2007 do mnie Mikolaj nie dotarl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 do mnie tez nie doszedl ale ja zaraz ide na zakupy mikolajkowe ;) to se sama cos sprawie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 @ ze mnie bo dzieci sobie tez poczekaja do popoludnia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 6, 2007 od kilku dni nie sprzataly jak nalezy w swoim pokoju :P dzis rano ogarnely jakos dziwnie szybko ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Mikolaj dotarl do malej:Dwstala szybciej niz zwykle:Pa ja mikolaja spotkalam pare dni wczesniej hhii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 6, 2007 wiesz....dzieci jak chcą to potrafią ;) musiały miejsce na prezenty zrobić!!!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 ktos mi zeslal deszcz:O i zabral calkiem slonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 i znow pranie do mnie gada:Pcos niecierpliwe jest:Pktora chetna?to podesle heheh:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 sie dzis nie wyspalam:Ooczka same sie zamykaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 6, 2007 musze nosa w ksiazki wsadzic:Pale mam tego duzo tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach