Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

ja wczoraj poprasowalam :) a dzis nastepne juz czeka :o i jeszcze ze dwa musze wrzucic :o jak mi sie nie chce !!! 😭

hugolina 🌻 a ja po dobrym obiadku i teraz za prace sie biore :( eternity, a twoje cory w domu czy w szkole?

dzieki za ziele ale sie podziele hihi🌻 no jeszcze sie za prasowanie nie wzielam:Obo nalesniki smazylam

a sie tu nie pochwalilam przeciez ! dostala jakas nagrode (jeszcze nie wiem jaka bo to kolega rano jej pokazal i powiedzial) za udzial w konkursie na pokolorowanie obrazka z Mikolajem jak ja odbiore ze szkoly to sie dowiem :)

no to dumna mama jestes :) a ja dzisiaj rano zalozylam spodnice a ze tak zadko to sie zdaza to moja corka az sie za mna obejzala :D:D:D:D

no ,cora dostala pieknie wyposazony kuferek z przyborami do robotek plastycznych papier , filce , czysciki, swiecidelka ,patyczki , bibulki , brokaty , piorka, pomponiki ,ruchome oczka , piankowe motywy itp itd

🖐️:) Eternity to masz zdolna coercie:D a to dla niej🌻Dea ja tez nie pamietam kiedy spodnice mialam-chyba jakos latem heheh

wczoraj w szkole odwiedzil nas Mikolaj hihi:) jeden kolega-Turek sie wystraszyl:Dpodobno jeszcze nigdy go Mikolaj nie odwiedzil i stresa mial

🖐️ 😴 u nas cala noc pizdzilo i lalo a mala zabkowala u nas w luzku :o czekam cierpliwie az mi sie humor obudzi .... no i pije duuuuzo kawy - moj wrzod sie strasznie cieszy

Dea🖐️wiesz ja zawsze jakos pewniej sie w spodniach czuje:D a poza tym ostatnio cos mi uda przytyly:Pwiec trzeba je kamuflowac:P

Eternity🖐️moze jakis Mikolaj jeszcze bladzi po sklepach hehe a jak nie to kup sobie cos w jego imieniu:D