Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

etern ity 🌻 dzieki, narazie tylko leniuchuje ale zaraz za odkurzanie sie biore :(

a ja mam gore prasowania , okna do pomycia , gary bede myc recznie bo mi zmywarka przeciekla wczoraj a nie bylo czasu zajrzec co jej dolega :o ale zanim to sie stanie to mam swieza gazetke ;) :P

oki doki, zabieram sie za sprzatanie, a tego taaaaaak duzo. Nie wiem od czego zaczac :o chyba sobie najpierw herbate zaparze ;)

Dea🌻bys wyzdrowiala:) Eternity ja tez mam prasowanie,mycie okien ...hahah ale mam tzw trudne dni;)wiec jak brzuch kobiete boli pracowac nie moze:P

noooooo taaaaaak zaparzenie herbaty to znakomity poczatek sprzatania :D cholerka a ja nie mam wymowki bo mi sie wlasnie trudne dni skonczyly :o

Lena, dobrze ze z synkiem juz wszystko dobrze 😘 a ja jeszcze nie odkurzylam .... :o chyba jeszcze jedna herbatke zaparze, tak na zachete ;)

hihihi eternity, jak tak dalej pojdzie to na swieta \'08 sie wyrobimy :D ale jednak odkurzylam i kolacje ugotowalam - zadowolona z siebie jestem ale teraz padam.... dobrej nocy, jutro bedzie zimno, brrrrr brrrrr

no pieknie tu tez !!! Lena 🌼 Dea ja tam jestem za zebym nie musiala sie wyrabiac na ten rok ;):D a na przyszly na pewno zdaze !!!! :D

teraz ide w koncu spac sie nasiedzialam przy maszynie robiac dziecku suknie aniola z obrusu (obrusa ??) bo nie moze byc inna niz biala (kremowe , ecru itp nie wchodzi w gre bo byl foch :P ) dobranoc 🖐️

chodzic nie moge:Oostatnio tak sobie potrenowalam ze teraz mnie miesnie bola-szczegolnie lydki:P

Dea jak dzis samopoczucie? Ja dzis dalej bolaca:Owiec okna odpuszczam:P czekam na werwe by sie zabrac za to prasownie:P

okna to ja sobie dzis odpuszczam :P bo jest ziiiiiiimnooooooooo brrr :o ale prasowanie chyba mnie nie minie :o i odkurzanie bo nasmiecilam nitkami z wczorajszego szycia i lancucha choinkowego na aureolke a bylo juz pozno to zostawilam na dzis

eternity a kreacja juz gotowa?zrob fotke i wyslij:D Kark Cie boli powiadasz hahah nie trzeba bylo tak duzo....hahahaha:D