eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ale wlasnie jak juz potrzebuje to ide do hindusa i polska kupuje no chyba ze akurat nie ma a drugi polski sklep dalej to wtedy tylko Mc Dougalla biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ok dzieki sprawdze sobie :) a jak upieke ciasto to dam znac czy dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 to moze Wam podeslac belgijska make hihi jak chcecie gluty-to wyjda na pewno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja z wami o mace gadam a mam jakies 50nowych slowek na dzisiaj do nauczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 macie karpie na swieta ?sprowadzaja w sklepie ? u nas juz drugi raz bedzie na zapisy hihi ...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja karpia nie lubie:Pwiec nawet niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 oo nawet sie stronka trafila:Dnie liczona:)ale sie od razu dziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 to tak jak moj brat dla niego pstraga kupuje specjalnie nigdy ryby mulowatej jak to okresla nie lubil :P ja moglabym jesc i jesc uwielbiam po prostu.. moze nie byc czegos innego ale karp musowo .. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 jezyk sobie polamie na tych slowkach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 zaraz wracam ide do kapielni :P nie ma to jak o dziesiatej siedziec wciaz w pizamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja to lubie sledzie:D w oleju czy smietanie:Dale tutaj tez maja niedobre:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 swoja droga niezla jestes ja nic sie nie ucze nie moge sie zabrac :( gratuluje wytrwalosci.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Martik mi tez sie zdarza nawet do 11 hhihi zalezy od nastroju hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 no wiesz hihi czasem trzeba-a czy wytrwala jestem hm...raczej uparta hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 kolezanka do mnie za godzine przychodzi.. dlatego sie przebieram inaczej pewnie tez bym siedziala :) na swieta wraca moja dobra znajoma do PL... smutno sie robi jak pomysle ze sie juz nie zobaczymy nie spotkamy nie poplotkujemy...ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ucze sie bo dzis do szkoly jade-wiec zeby rozumiec o co pyta musze wkuc te slowka:Pech jeszcze 3 razy i bede miala ferie hehe ciesze sie jak dziecko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 rozumiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 moja kolezanka po sasiedzku-tez polka wyjedza w lutym na rok do pl-tez jakos lyso tu bez niej bedzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 dokladnie przykre to jest ale takie zycie.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 juz sie przyzwyczailam-no i zawsze z nia razniej jak gdzies ide-bo lepiej znajezyk:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 13, 2007 dobra ide sie kapac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Hugolina ucz sie ucz kobieto ;) ja tez nie moge sie zabrac za cwiczenie jezyka zwlaszcza czasy musze sobie stale powtarzac bo czesto mi sie poplacza jak nie mam czasu na pomyslenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Martik a Ty co nie znasz jezyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 eee no ja z czasami w ang tez sie motam:Pjak mialam dwa to dawalam rade na sprawdzianie ale jak juz bylo wiecej to kuniec:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja z dobrych znajomych to pare osob sobie bymtutaj przywiozla nie trafilamtu jeszcze na takie osoby ktore mogalbym tak mocniej polubic ot sa i tyle ale nie byloby mi ciezko jakbysmy sie mieli rozstac najbardziej to mi mojej kochanej psiapsioly brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 w niderlandzkim sa tylko 3czasy hehe na szczescie-ale za to maja powalona gramatyke:Odo rzeczownikow zawsze trzeba wpisac DE lub HET i ogolnie niema reguly kiedy sie wpisuje jedno czy drugie-oni to robia automatycznie a ja musze wykuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 13, 2007 eeeeeee na sprawdzianach sobie radzilam jeszcze zdazylam za kogos zrobic ;) no i mature ustna zdawalam z anglika ale tak na codzien jak juz otwieram usta to w ciagu sekundy musze zdecydowac jakiego czasu i koncowki uzyc i czesto sie gubie za malo tez rozmawiam po angielsku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja sie trzymam z ta polka -bo my polki heheh moge ja nazwac kolezanka ale nie psiapsiolka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 hehe a ja non stop tutaj po angielsku nadaje heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2007 to dla mnie jak jezyk polski-nawet mysle po angielsku hehe dlatego ak ciezko mi sie na ten niderlandzki przestawic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach