eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a jeszcze sobie przed wyjsciem stronke zalicze :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2007 i ziolo sobie sama wrecze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2007 hehehehhe ale wpisy - rowne 3 godziny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2007 wkleje Wam tez :) zapomnialam sie Wam pochwalic ostatnio sprawdzonym sposobem na czyszczenie stopy zelazka jak prasowalam to nie zauwazylam ze mam ustawione na wyzsza temperature niz zawsze zostawiam no i dotknelam spodni (na szczescie szare szkolne i nic na nich nie widac) i lekko \"zlapalo\" zaraz pobuszowalam po necie w poszukiwaniu sposobu i znalazlam jak jest mocniej zalapane to mozna najpierw przetrzec szmatka nasaczona octem (ja nie musialam) , najpierw nagrzewa sie zelazko na najwyzsza temperature , przeciera sie ta szmatka jak trzeba , bierze sie deseczke drewniana z kuchni i przykrywa kartka papieru do drukarki (ewentualnie z bloku ) , wysypuje sie na kartke warstwe soli kuchennej i prasuje sie po tej soli tak dlugo az zabrudzenie zejdzie nie ma sladow zarysowan i zelazko czysciutkie! ALE UWAGA !!!!!!!! SPOSOB NIE NADAJE SIE DO ZELAZEK ZE STOPA TEFLONOWA!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Lena bo ja wczesniej nie wiedzialam !!!! sama na potrzebe chwili znalazlam sposoba bo mi lapnelo moje nowiutkie jeszcze sliczne zelazko ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 15, 2007 :) milej sobotki zycze jakbym sie nie pokazala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2007 :D dopiero co z zakupów wróciłam.....wszędzie więcej ludu niż narodu!! udanej soboty wszystkim!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2007 :) Eternity ziele wreczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2007 szkoda ze o tym czyszczeniu zelazka wczesniej nie wiedzialam hihi-teraz juz tez mam nowe:)ale to stare to wyczyscilam prasujac szwy w jeansach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2007 u mnie dzis wybory miss belgii:D Ja dzis pierwszy raz w zyciu pieklam biszkopta i mi wyszedl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2007 az sie sama zdziwilam heheh:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2007 ok milego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2007 ja tez zaluje ze nie wiedzialam wczesniej o zelazku ale moje stare zdechlo ze starosci :P teraz mam nowe to bede pilnowala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2007 chociaz w sumie poprzednie mialam ze stopa teflonowa wiec i tak sposob czyszczenia nie nadawal sie :o teraz mam ze zwykla stopka to sobie moge poczyscic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2007 dobranoc i kolorowych p.s. pierwsza !!!!! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2007 to ja druga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w51 bezlog Napisano Grudzień 16, 2007 Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców, którzy umieją i chcą napisać więcej niż trzy zdania na naszym forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 :)ale dzis pizdzi brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 cisza jakas od samego poniedzialku?????? Pije wlasnie druga kawusie:) juz dwa prania zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 zbieram sie do sprzatania pokoju malej-musze wykorzystac ze jej niema w domu hihi i nie widzi co wyrzucam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 bo tam to rozne rzeczy mozna znalesc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 u mnie szron za oknem i do tego wiatr:O wnocy jest na minusie brrr ja chce juz wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a tu sie dopiero zima zaczela:Pech zeby chociaz snieg byl a tak to tylko mrozi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 trzaskam!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 u mnie wieczorem i zrana bielusienko od szronu bylo teraz widze ze jest juz szaro juz sama nie wiem co lepsze -szarosc czy zimnica :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 od moich lasek smieci juz ostatnio wylecialy jak sprzatalysmy wiec na razie moge odpuscic a wczoraj jeszcze zrobilismy im male przemeblowanie to jeszcze sie ogarnelo troszeczke musze im tylko okno umyc (zreszta jak w calym domu :P) i koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 okno u niej tez musze umyc:Oale jak taka zimnica jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 przez to zimno wlasnie odwlekalam do tej pory mycie moich okien :o ale jak sie nie ociepli do soboty choc troche to bede musiala olac to ze jest zimno i umyc tak czy siak :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach