eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Hugolina no to niepodobne do Ciebie kujonie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ale cuda cudenka sie tu dzieja !!!! najpierw czas sie popitolil a przed chwila posta wyslalo mi bez hasla !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 a poprzedniego juz musialam wklepac haslowo :o hmmmmmmm pora spac chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 hihi wczoraj kafe wariowalo:Pdalej leje z tego ze moje wpisy byly o innej godzinie heheh:Da i Eternity miala przeboje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 ja juz po pierwszej kawie:Dale jeszcze chyba jedna wypije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 za godz wybywam na shopping:Ddo holandii:D trzeba pomoc mikolajowi znalesc jakies prezenty dla mnie :Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 a zimno dzis okropnie brrr:Oiby dopiero sie zaczelo a ja juz dosc mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 ale to w ramach treningu na te nogi:Pbede dluuugo po tych sklepach chodzila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 moze cos wychodze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 jest szansa ze w czwartek beda skrocone lekcje-albo wcale sie nie odbeda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Turki maja jakies swieto-cos z zabijaniem owiec-niewiem dokladnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 a ze u mnie w grupie ich pelno-ostatnio sie grupa wkruszyla:Ptylko ja i jeden koles nie turek:Pa reszta to Turki wiec szanse wielkie ze dla dwoch osob lekcji nie bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 ok zbieram sie-bo jeszcze w pizamie siedze:P Milego dnia wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2007 jeszcze trzasne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2007 no mi sie wydaje ze dla dwoch osob nie bedzie normalnej lekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2007 za stronke dzis temperatura nawet nie za niska i moze w koncu wyjdzie mi umycie okien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2007 temperatura nie za niska i jeszcze sloneczko zaswiecilo :) bedzie lepiej widac czy smug na szybach nie zostawiam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2007 nabije bo tak pusto :) okien of course nie umylam :P:D mialam \'wazniejsze\' zajecia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2007 zreszta jak slonce sie pokazalo to sie od razu chlodniej zrobilo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Hugolina mam nadzieje ze sie pochwalisz efektem shoppingu ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 dobranoc kolorowych i pierwsza !!! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Hugolina wcielo Cie w tej Holandii????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :) dzis w nocy bylo -10:O ale podobno na weekend ma sie ocieplic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :D Wczoraj cały dzień spędziłam w sklepach i centrach handlowych Ale mam już choinkę,jemiołę,wszystkie prezenty i.....odświętne ubranko na Wigilię skompletowane ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 wczoraj mnie wcielo na dobre heheh 7godz lazilam po sklepach i do tego 2 godz drogi w sumie 9godz mi zajelo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Eternity ja też mam jeszcze okienko do umycia hihihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Izunniawidze ze wczoraj byl dzien zakupow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach