hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 pogoda w sam raz na spanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 jeszcze sobie nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 walne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 wgrywam zdjecia do laptopa z plyty i ma takie tempo ze do wieczora chyba nie przejda:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 szybkosc ponad dzwiekowa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 9, 2008 dzisiejsza technologia ;) predzej je wrysujesz hugolina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hihi to by dopiero wygladalo jakbym miala narysowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 mam prasowanie:Omoze ktoras chetna??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 10 min i sciagnelodopiero 2 zdjecia:Oa gdzie reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hihi cos sie odetkalo i teraz idzie jak burza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 juz mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 wstalam wstalam :P Hugolina za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 wlasnie przeczytalam o praniu ja jestem chetna ! podrzucic Ci jeszcze swoje :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Eternity i co z obietnicami??mialas sie wczesnie meldowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hehe ja na taki uklad nie ide:Pja szukam kogos kto wezmie ode mnie a nie mi dozuci:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Dea masz jeszcze to zaproszenie na gmaila co ostanio wyslalam?to bylo ode mnie hihi chcialam Ci dac moj adres maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 to jeszcze pokaz mi gdzie jest napisane o ktorej otwieramy :P bedem punktualna wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no excess 0 Napisano Styczeń 9, 2008 hihi Euforka otwiera jakos kolo 7 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 ale u mnie leje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 kurcze ciezko mi znow bylo wstac dzis i to nie ze wzgeldu na pore o ktorej poszlam spac ja chcem weekend!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 wasza 7 to u mnie 8 a ja wstaje na styk ostatnio jak jeszzce wlacze kompa to juz amba - pospozniamy sie do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 mi tez ciezko bylo wstac-bojak pada deszcz to mnie usypia i moge przespac caly dzien:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 lap za podkladke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 a weekend ja tyz chce:) a najlepiej to juz kolejne ferie hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 a nalepiej to juz zeby wiosna byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 9, 2008 ale mi kichy graja:Ptrzeba chyba cos zjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2008 masz za stronke Lena i tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach