Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

dzis mam sloneczko ale takie zeskie chlodne powietrze aaa wczoraj to nawet podobno sniegiem popruszylo ale ja nie wiem bo nie widzialam :P

heheheh az spojrzalam teraz dokladniej na okna to walenie deszczem mialo swoj plus- splukalo troche kurzu! i nie mam zaciekow po deszczu na szybach :D

loj ! zapomnialabym! musze wypelnic forme do dentysty! mlodsza cora idzie tu pierwszy raz ide zrobic to teraz poki pamietam bo popoludniu wizyta

miala tez druga ale juz za drugim razem to jej tylko dal rade rozwiercic i profilaktycznie zatkac bo nie chciala siedziec

potem ta plombka jej wypadla ale ona nie chciala isc za chiny ludowe! nie zmuszalam zeby nie zniechecac jeszcze bardziej

no , ale nie dokonczylam a teraz to wlasnie wypadaloby juz pojsc z tym zabkiem a dala sie przekonac bo dentyste zna osobiscie i nawet jest z nim na TY :D

Izunia :) no to sie okaze dzis czy mloda bedzie chodzic regularnie mam nadzieje ze to ze lubi dentyste prywatnie bedzie rownoznaczne z tym ze jej sie nic nie odwidzi na fotelu

może dentysta znajdzie z nią wspólny język i będzie umiał przekonać,aby wytrwała do końca leczenia ząbka :)

he no ja mam nadzieje ze jednak nie bedzie musial jej przekonywac a jesli juz to chyba sobie poradzi - ma core w jej wieku :)