hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 w sobote posciel popralam i teraz trzeba to prasowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 bo ja nie robie tak jakWy ze ledwo oczy otwieracie to juz na kafe lecicie :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 u mnie jeszcze deszczu niet-ale mapadac caly tydzien:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 wez nic nie mow o prasowaniu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 eee no nie:Pja oczy tak kolo 7juz otwieram:)ale dopiero tak po 8 cos na nie widze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ten deszcz to taki nie wiem skad bo slonca w sumie nie ma ale jest tak jasniutko ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 nie cierpie prasowania:Pszczegolnie poscieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 jutro to u mnie bedzie szaro caly dzien:Ochyba ze sie prognoza pogody nie sprawdzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 a ja tamna posciel nie narzekam - proste to chociaz to zelazko smiga a nie tu rekawek , tu mankiecik , kolnierzyk:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ale posciel jest dlugasna:Oech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 kurde spacja mi jeszcze ciezko chodzi :o i kawa zimna :o ide podgrzac :) albo zrobic nowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi kolnierzyk:Ocos wiemna ten temat:Obo moj to tylko w koszulach chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 kwa zimna jest nie dobra:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 juz mam ciepla :) u mnie kolnierzyki to znow przy koszulkach szkolnych u dzieci maz zaklada koszule raz od wielkiego dzwonu wiec nie mam problema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 deske juz rozlozylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 wiec prasowanie coraz blizej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 i jeszcze nie chcaco stronka sie trafila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ja sobie poprasuje moze pozniej ;) pod tv jak bedzie co fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 taaaaaaaa niechcaco :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 dziekihihi -ja mam deche w przedpokoku wiec tam tv niet:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ale ja byki robie:O[wtydzi sie] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ee tam-czasem sie stronka trafi jak slepej kurze ziarno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 eeeeeee tam takie byki to nie byki :) a deske masz taka w schowku w scianie moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 nie hihi deske musze przytargac z pokoju:Pa w przedpokoju mam najwiecej miejsca-wiec tam prasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 znow mam cos z kontaktem-jak wkladalam wtyczke to mnie prad popiescil:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ide prasowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Hugolina kurcze wezwijcie kogs do tego pradu bo to nieciekawie moze kiedys byc :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ja deske to targam tam gdzie moge sobie umilic czas prasowania czyli zazwyczaj salon przed tv :D czasami w sypialni jak tv zajete ale wtedy targam tam radio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach