euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 widze po godzinie, ze tu ktos jest ale nic nie widze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 uuuuuuuuuups zagapilam limit bylo 11900 stawiam lepiej pozno niz wcale |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Euforka nikogo?????? mnie i Hugoliny nie widzisz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Eternity hihi od samego poniedzialku:D \\_/ \\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Euforka ja Cie widze:DEternity tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 i nadal nic :( ciekawe czy mnie widzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 haaaaaaaaaaaaa i wlasnie zauwazylam, ze haslo jest po staremu :P znowu im cos nawalilo a pozniej z licznikow zabieraja!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 no ba! naleze do klubu chlorow :D lece po mloda do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 widze widze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 zabieram sie za ta podloge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 nadal nic splepota mnie ogarnela :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Euforka mnie przed chwila tez:Owidzialam ze byl wpis-ale gonie widzialam:Pdopiero jak swojego posta poslalam Ech mamy chyba czapki niewitki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 teraz widze starsze wpisy ale swiezych znowu nie :o ech to kafe i tak je lubie :D:D Eternity pytalam sie czy urodzilas sie w niedziele?? ale nie wiem czy odpowiedz byla czy pytania nie widzialas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 aaaaaaaaaaaaaa teraz widze odpowiedz :D ale jej nie bylo wczesniej wg mojego kalendarza to urodzilas sie w niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ooooooooooooo Lenka jak milo Cie widziec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Lena tu też? Masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Euforka odzyskałaś wzrok?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ale u mnie sie ciemno zrobilo:Obedzie lalo na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ja juz znow widze:Dchoc za oknemciemnosc nastala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 14, 2008 a u mnie niebo ciemnoniebieskie......nawet ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 u mnie tez ciemne ale szaro -czarne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 pogoda w sam raz na sanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 na spanie mialo byc:Dbuhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 14, 2008 to ja stukam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 pukam!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 14, 2008 stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 puk puk i ide sobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Lena za stronke ale mam dzis diete :P zachcialo mi sie frytek i to takich z glebokiego smazenia bo zawsze robilam z piekarnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach