eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 wpadam na chwile i za chwile bede z powrotem :) zaraz sprawdze golebia :) Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 stukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 golab odebrany i zatwierdzony :) ide po kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 cos nie kichy bola:Ochyba po tej gruszce:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 eeeeeeee po jednej gruszce? chociaz z drugiej strony lepiej po gruszce niz od czegos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 zjadlam ja na goly zoladek:Pa teraz mi brzuch sie stawia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 a moze to od czegos innego:Oniewiem ale zaraz mi brzuch rowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 no ja stawiam ze to gruszka jak na czczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 gdzies pewnie jakis wypadek byl bo jezdza mi pod oknami na sygnale:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi zobaczymy czy nadajesz sie na lekaza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 choc ja nigdy problemow nie mialam:)potrafilam z rana zjesc sliwki i popic wodai nic nigdy mi nie bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ech starosc nie radosc:Ojeszcze troche i bede musiala 2 na 3 z przodu wymienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 nie liczona jak bum cyk cyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ja kiedys tez moglam namieszac i nic mi nie bylo ech nic nie mow -ja za miesiac zmieniam cyfre na 3 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 o i zapomnialam w poprzednim poscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hehe to mu ten sam rocznik jestesmy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 na to wychodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 dzieki:)dzielesiea Ty jeszcze Wodnik czy juz ryba jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi to ja pol roku mlodsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 wodnik jeszcze spojrz na nick :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 no rzeczywiscie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 wlasnie ogladam Ally McBeal z Tina Turner :) az musze odgrzebac jej plyty bo zachcialo mi sie posluchac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Eternity czy to znaczy, ze Ty urodzilas sie w niedziele?? :D Hugolinka prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi tez kiedys jej sluchalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Tina jest i jak sie super trzyma!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Euforka z tego co Mama mi mowila to bylo tuz nad ranem w niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach