Izunia 30 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Smiley już widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Izunia lapnawet w ciemnosciach stronki lapiesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 u mnie takie wiatrzycho ze myslalamze mnie z autem wywroci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 okazalo sie ze juz w ten czwartek mam egzami Szkoda ze nie bedzie pytac z nabijaczek heheh ech jestem pochowana i pogrzebana:Otosz mam nie cale dwa dni na nauke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Hugolinka ucz sie ucz bo nauka to ... :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wpadlam ponabijac sobie Iza lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 zobacze co leci w tv moze przed snem jeszcze sobie cos ogladne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 u nas nie wialo dzis, swiecilo sobie ladnie sloneczko i bylo calkiem przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 zdam Wam relacje zeby nie bylo, ze pierdziele sama do siebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wiec tak na 1 pare min temu zaczal sie dramat kryminalny zlapac morderce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 na 2 dramat psychologiczny pt zlo :o leci juz od 50 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 czas na slonko wiec na polsacie o 23:15 zaczynaja sie chirurdzy ale ja juz ogladnelam wszystkie z mozliwych odcinkow wiec odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 u siebie w pokoju mam okrojona wersje :P wiec jeszcze w tv4 moja nadzieja i ............. serial wojenny :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wybrac dramat psychologiczny czy kryminalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wybiore kryminal :P uwielbiam czytac kryminaly :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hehe Euforka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 robilam dzis brzuszki i juz czuje skutki uboczne :o jutro znowu nie bede mogla sie podniesc z lozka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ja tez lubie kryminaly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 oooooooooooo Hugolinka :) jak milo, ze nie jestem sama :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 brzuszki dzis tez robilam hihi ale zakwasow juz niemam-trening czyni mistrza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Euforka:Dhihi jeszcze ponabijam bo od jutra to w ksiazkach siedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ja lubie tez czytac thillery i horrory :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 nie liczona serio hihi lap podziele sie za te kryminaly;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 oj to masz ziolko z tej okazji :D ja tez zaraz zmykam tylko dokoncze winko spijac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ale dalej wieje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 no wlasnie a mnie bola tez lopatki generalnie cale plecy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 a jakie pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 u mnie cicho i nawet cieplo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 hihi wiec by sie jakis masaz Ci przydal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ok Euforka ja uciekam-zobacze c u mnie w tv do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach