hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Annna nam z Toba tez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 eternity1302 podziwiam, ja z samym gg nie wyrabiam :), ech i jeszcze nasza Klasa - tez trzeba zajrzec choc coraz żadziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Eternity to okienka gg pozamykaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Drogie moje, prosze teraz trzymac kiuki za mnie bo ide filetowac kurczaka - pierwszy raz w życiu - Boze co za pokolenie ze mnie :( pewnie zaraz pozołuje że ptaszyne w kawałkach nie kupiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 heheehe ale te gg to mi same wyskakuja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 Anna bedzie dobrze ! to nie takie straszne jak sie wydaje ino na palce uwazaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Annna dasz rade:) ale kciuki trzymam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 filetować kurczaka?????? ja to tylko filety kupuję hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 ja kiedys filetowalam i nawet jeszcze palce mam hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 skopiowalam sobie przepiski musze kiedys sprobowac :) ciekawe tylko czy reszta domownikow bedzie jadla :P oni na warzywka to tak bokiem troche patrza ,chyba ze sa w zupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 z warzyw do obiadu to najwyzej zielona fasolka i kalafiora T czasem sobie zazyczy z buleczka tarta i tyle by bylo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 a co o tym myślicie? wpadło mi w rece apropo instruktarzu do filertowania ptactwa http://www.gotowanie.wkl.pl/artykul.php?id=201 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 komentarze do tej instrukcji są zachęcające :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 noooooooo ciekawe foty :D obrazowa instrukcja zapisalam sobie linka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 oooo, kulinarnie sie zrobilo :) qrka, dziecko mi chyba zlapalo zapalenie spojowek w zlobku!!!! nie bede wymieniac po kolei, wiec dla wsio duze i serwus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dea i pogoń to zapalenie spojówek!!Wystrasz je jakoś!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dea zeby Mala szybko sie pozbyla tego swinstwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 loj! czysty przypadek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 masz od Podkładki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Melduje że przezyłam, stan palców u rak - 10, krwi przelanej nie odnotowałam :D ufffff :P widzę wiele nowych istot w tym wątku, pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 eternity1302 Gratki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 annnnna gratuluję!!!dzielna z ciebie kobita!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 dzieki :) Anna gratulacje udanej operacji ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Oj tez jestem z siebie dumna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 i co teraz będziesz robić z tegpo pofiletowanego kuraka? tą roladę co była w instrukcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 glodna jestem :o a na dzis sobie zaplanowalam tylko ryz z warzywami i ewentualnie barszczyk czerwony do posiorbania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 stawiam i tu za przegapiony limit 14700 |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 Anna, witam dzieki dziolchy, dzieki Lena, tak bede przemywac i juz zamowilam wizyte u lekarza. cholerstwo jedno!!!! w zlobku uzywaja papierowych recznikow wiec to musialo byc dotykajac jakas zabawke czy cos ... :o nastepne kilka siwych wlosow idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Eternity za limicik!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dea jarnij i nie ściemniaj siwymi włosami!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach