Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

eternity1302 podziwiam, ja z samym gg nie wyrabiam :), ech i jeszcze nasza Klasa - tez trzeba zajrzec choc coraz żadziej.

Drogie moje, prosze teraz trzymac kiuki za mnie bo ide filetowac kurczaka - pierwszy raz w życiu - Boze co za pokolenie ze mnie :( pewnie zaraz pozołuje że ptaszyne w kawałkach nie kupiłam :D

skopiowalam sobie przepiski musze kiedys sprobowac :) ciekawe tylko czy reszta domownikow bedzie jadla :P oni na warzywka to tak bokiem troche patrza ,chyba ze sa w zupie

z warzyw do obiadu to najwyzej zielona fasolka i kalafiora T czasem sobie zazyczy z buleczka tarta i tyle by bylo :D

oooo, kulinarnie sie zrobilo :) qrka, dziecko mi chyba zlapalo zapalenie spojowek w zlobku!!!! nie bede wymieniac po kolei, wiec dla wsio duze 😘 i serwus

Melduje że przezyłam, stan palców u rak - 10, krwi przelanej nie odnotowałam :D ufffff :P widzę wiele nowych istot w tym wątku, pozdrawiam :)

i co teraz będziesz robić z tegpo pofiletowanego kuraka? tą roladę co była w instrukcji?

glodna jestem :o a na dzis sobie zaplanowalam tylko ryz z warzywami i ewentualnie barszczyk czerwony do posiorbania

stawiam i tu za przegapiony limit 14700 |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_|

Anna, witam 🌻 dzieki dziolchy, dzieki Lena, tak bede przemywac i juz zamowilam wizyte u lekarza. cholerstwo jedno!!!! w zlobku uzywaja papierowych recznikow wiec to musialo byc dotykajac jakas zabawke czy cos ... :o nastepne kilka siwych wlosow idzie 😭