eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 Izunia Dea w szkolach i przedszkolach o wszystko latwo :o nasze dzieci moga myc rece po korzystaniu z toalety , po zabawie na podworku itd a wystarczy ze jedno dziecko tego nie potrafi i zlapia sie za rece i lipa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 a ja u siebie siwych nie widze bo mam dobry odcien farby ;) nawet jak sa to ja o nich nie wiem :P za to kazdego jednego mojemu T pokaze palcem :P zolza ze mnie :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Eternity dobre!!!!!! Ale ja mam podobnie,ostatnio się mnie fryzjerka spytała czy mam jakieś siwe włosy,a ja do niej - nie wiem!!!!! Pooglądała i stwierdziła,że raczej nie mam hehehehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 hehe Eternity ja nie glodna, ale jak tak juz mowicie o jedzonku to tez bym cosik przegryzla. Chyba sushi kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 wrzuciłam ptactwo do gara i rosołek, bo sie sam ugotuje, reszte na póżniej - moze sie zmusze do jekiegos drugiego dania. Ale mam lenia, przegoncie mnie z przed tego komputera !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 a kto pogoni mnie ????????? za godzine maz do pracy wychodzi i trzeba by mu cos do jedzenia zrobic a ja se siedze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 jak którą z was chce przepisy z KFC, MCDONALDS to napiszcie swoje maile, jutro zbiorę "do kupy i wyśle" można podpatrzec pizze albo jakiś sos, czy panierke. Mam nadzieje że nikt nie bezie mie scigał za to :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 annnna ja się piszę!!!! zaraz maila wysyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 Anna poslalam maila :) dzieki :) od nas nikt sie nie dowie wiec nikt Cie nie bedzie scigal ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Sprawdzcie prosze czy doszły bo już wysłałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 doszlo nawet dwa razy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 doszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 az mnie naszla ochota na pizze w sobote sie pobawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 chyba stronka jest do wziecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnnnna Napisano Marzec 5, 2008 eternity1302 kolejna stronka na koncie ;) brawo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Kolorek mi zabranooooooooooooo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 wręczam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 No i mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ania bo o jedno a za mało napisałaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 jedno "n" mi ucieklo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ja wcinam coś co sie nazywa Mix dynoiowy do gotowania na parze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 http://www.felco.pl/oferta/detal/mieszanki_fit_mix.html to? dobre? Smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ania dokładnie to wcinałam!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 ta firma robi różne mixy jest mix fasolkowy,brokułowy.....bardzo dobre oba ten dyniowy wzięłam na próbę - ma w sobie cukinię,groszek zielony,marchewkę,dynię i ananasa.....całość orginalna w smaku,ale nie zła....trzeba się przyzwyczaić bo troszku słodkawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 a dziekuje za ziolko :) Anna zglodniala i sie posila literkami agdzie ten pyszny kurak? he? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Szukam jakiegoś sensownego filmu do obejrzenia, macie jakieś pomysły? Juz nawet Lejdzis chciałam ściagnąc no i ściagłam :( były tam panie i panowie, mało dialogów i dużo akcji ;) ech :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 nastukałam 11 000 postów więc i tu driny postawię :D częstujcie się!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Ja ostatnio oglądałam fajny,z Angeliną Jolie \"Cena odwagi\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Jak dobrze że tu dzisiaj zajrzałam :D Izunia 30 \_/ zdrówko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 \_/ kubeczek juz pijany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach