Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Izunia 😘 Dea w szkolach i przedszkolach o wszystko latwo :o nasze dzieci moga myc rece po korzystaniu z toalety , po zabawie na podworku itd a wystarczy ze jedno dziecko tego nie potrafi i zlapia sie za rece i lipa :o

a ja u siebie siwych nie widze bo mam dobry odcien farby ;) nawet jak sa to ja o nich nie wiem :P za to kazdego jednego mojemu T pokaze palcem :P zolza ze mnie :P:P

Eternity dobre!!!!!! Ale ja mam podobnie,ostatnio się mnie fryzjerka spytała czy mam jakieś siwe włosy,a ja do niej - nie wiem!!!!! Pooglądała i stwierdziła,że raczej nie mam hehehehehehehehe

hehe Eternity ja nie glodna, ale jak tak juz mowicie o jedzonku to tez bym cosik przegryzla. Chyba sushi kupie

wrzuciłam ptactwo do gara i rosołek, bo sie sam ugotuje, reszte na póżniej - moze sie zmusze do jekiegos drugiego dania. Ale mam lenia, przegoncie mnie z przed tego komputera !!

a kto pogoni mnie ????????? za godzine maz do pracy wychodzi i trzeba by mu cos do jedzenia zrobic a ja se siedze :P

jak którą z was chce przepisy z KFC, MCDONALDS to napiszcie swoje maile, jutro zbiorę "do kupy i wyśle" można podpatrzec pizze albo jakiś sos, czy panierke. Mam nadzieje że nikt nie bezie mie scigał za to :P

Gość annnnnna
eternity1302 kolejna stronka na koncie ;) brawo:)

ta firma robi różne mixy jest mix fasolkowy,brokułowy.....bardzo dobre oba ten dyniowy wzięłam na próbę - ma w sobie cukinię,groszek zielony,marchewkę,dynię i ananasa.....całość orginalna w smaku,ale nie zła....trzeba się przyzwyczaić bo troszku słodkawa

Szukam jakiegoś sensownego filmu do obejrzenia, macie jakieś pomysły? Juz nawet Lejdzis chciałam ściagnąc no i ściagłam :( były tam panie i panowie, mało dialogów i dużo akcji ;) ech :P

nastukałam 11 000 postów więc i tu driny postawię :D częstujcie się!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/