Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2008 Ania ja się niczego nie uczę :P Ale czeka mnie kursowanie po sklepach z drzwiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Anna ucze sie jezyka niderlandzkiego:Pwlasnie zabieram sie za ksiazki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Anna poslalam Ci maila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Sprawdź czy dostałaś odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 ok juz kukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 mam dzieki:) ucze sie slowek:Pjestem w polowie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Ja klece opowiadanko :P nie moge sie skupic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 jakie opowiadanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 de huur-do wynajecia huurt-wynajmuje huurder-soba ktora wynajmuje verhuurder-osoba od ktorej wynajmujemy lift-winda trappen-schody zolder-strych kelder-piwnica dak-dach heheh powtarzam slowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 verdieping-pietro gelijkvloers-parter keuken-kuchnia living-duzy pokoj terras-taras slaapkamer-sypialnia badkamer-lazienka ligbad-wanna douche-prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 warborg-zaliczka :Pdosc mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 oo i zle napisalam:Omialo byc przez 2a waarborg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 bungalow-mieszkanie parterowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 ok powiedzmy ze sie nauczylam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Mam opisac wybrana osobe, cech charakteru, wygląd, bleeeee pisze o moim lubym i widze że same superlatywy - nie no trochę przegiełam, trzeba poprawic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 hugolina gratuluje stronki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annna dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 heheh Annna jak piszesz o lubym to masz dobra motywacje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 a do czego to wypracowanie? brr u mnie zimno dzis za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Taaaa motywacje mam bo powiedział że jak przyjdzie do domu to sprawdzi :P a ze dzien kobiet sie zbliża i moje urodzinki to piesz ze jest hojny, szczodry i broń Boże dusigrosz :D:D:D Na ESOL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 hojny* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 hojny* kurcze co jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 jeju samo "c" mi sie dodaje i wychodzi brzydkie słowo:( dlaczego????? h o j n y ma byc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 hahah Annna czasem trzeba i brzydkie slowo napisac;) a kiedy masz urodzinki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 W Belgii nikt nie obchodzi dzien kobiet:Oale za to moj ma wtedy urodziny hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 wiec tak czy tak bede ucztowac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 nabije sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 29 marca :) stara dupa jestem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach