Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2008 będę musiała.....bo te co teraz mam mi się nie podobają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 :D Eternity za stronkeide czytac zaleglosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 juz nadgonilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 Dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 ponabijam troszkę z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 bo za chwilkę uciekam na zakupki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 znajoma wyciąga mnie do sklepu http://www.matalan.co.uk/pages/home zobacze co tam jest ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 Musze coś wiosennego nabyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 I tak sobie gadam sama do siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Annnna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 hehe widze ze dzis beda zakupki:D ja w przyszlym tyg wybieram sie holandii z kumpela moze cos wpadnie do wora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 Czy to sie leczy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 jak sie robi te znaczki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Annna za stronke gdzies byl link do emiotek jak chcesz zrobic lapke napisz czesc-ale w nawiasach[] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 http://www.forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 podalam Ci link do wszystkich emiotek:)mozesz cwiczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 dziękuję :) musze sie naumiec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Annna dziekiwidze ze szybko sie uczysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 jak sie ciesze ze dzisiaj piatek:Djutro sie wyspie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 to sobie ponabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 a ja jutro do pracy, więc nici ze spania :D uciekam na zakupki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Annne gdzies wcielo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 Annna to udanych zakupow zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 a ja jeszcze stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 i pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 przybije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach