eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 no to czekamy :) ja moge wyslac wczesniej , jak tylko odzyskam normalna predkosc netu za kilka godzinek (jak mi serial skonczy sciagac ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 7, 2008 Fajnie, wyślij ja znajde czas na robienie fotek dopiero w poniedzialek, ale moge Ci podesła moj profil z NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 Hugolina za limicik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 Ania mojego maila masz więc czekam na foty!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2008 Anna na NK tez juz wszystkie jestesmy w znajomych :D mozesz podeslac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 dawno nie nabijałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 nabijam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 stukam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 pukam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 może nawet nowa stronkę rozpocznę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 7, 2008 udało się imbryczkowi,bo czajników nie było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 Izunia Imbryczku masz za stronke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 i dobranoc i dzien dobry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2008 Imbryczku masz ziolko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2008 a tak w ogole to dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2008 dawno mnie tu nie bylo wiec musze teraz odrobic zaleglosci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2008 no wiec nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2008 stukam i pukam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 8, 2008 Dzień kobiet! Dzień kobiet! Niech każdy się dowie,że dzisiaj święto dziewczyyyyynek!! Uśmiechy są dla nich,prezenty i kwiaty...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 8, 2008 Imbryczek slicznie dziękuje za wszelkie ziółka!!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 8, 2008 to ja sie przywitam:) Izunia za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 8, 2008 a tu z okazji naszego swieta hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 8, 2008 Ania ja tez chce fotki:) i namiary na Nk tyez:D dziekuje za ziolko na tamtej stronce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 8, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnnnna Napisano Marzec 8, 2008 Dzieńdoberek Wszystkim :) Dziewczynom których maile posiadam podesłałam link do mojego profilu na NK :) czekam na odzew :) Moc buziaków z okazji Dnia Kobiet :) dziś mój połówek naprawdę mnie zaskoczył - ech :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 8, 2008 To byłam ja - orginalna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 bry Kobietki i tu dla Was piekne kwiaty ;) http://pieknyposlaniec.pl/74389 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 lece zajrzec na maila dzis w miare mi chodzi internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 a z przepisow od Ciebie Anna skorzystalam dzis robiac schabowe zrobilam panierke jak do skrzydelek calkiem smacznie wyszlo i inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2008 Anna wyslalam Ci zaproszonko na NK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach