hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 no nic trzeba nabijac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 hehe w tej samej minucie napisalysmy posta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 tu tez poleje za limicik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dostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 masz za stronke i limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 hehehe a te sposoby to zaleza co chce odstresowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 jak ja pisze dzis zaleza OD TEGO ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 eternity - a co to ten orgazm???? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Dea no jaj se nie rob ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaisha Napisano Kwiecień 7, 2008 no to nabijamy......zaczne od braku usmiechu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaisha Napisano Kwiecień 7, 2008 no ale moze nie dlugo sobie przypomne:):):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 eternity, serio mowie :( :( :( aaisha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Aaisha hello Dea ja i tak mam nadzieje ze sobie zartujesz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Aasiha na lepszy humorek Dea hehe zartownisia jestes:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 na jutro zapowiadali 12 stopni:D ok ja sie zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 i ja mowie dobranoc u mnie zimno w nocy ma byc nawet -4 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 no to ja tez spac pojde, moze mi sie w koncy jakis orgazm przytrafi ? u nas zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 :D hehe Dea i jak tam z orgazmem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 :) no wlasnie ,jak tam ?trafil sie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 gotuje zupke jarzynowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a ja dzis mam dla rodzinki kuraka z patelni a dla siebie zrobie ryz z warzywami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Smiley smaka mi narobilas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hahha no jasne ze tak ! jak zostalo :) ja wlasnie robie obiad tez z tego co mi zostalo :D na zakupy trzeba sie wybrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a na salatke to chyba mam jeszcze cwikle , zmieszam z horse radish i po bolu jak nie to mizeria ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 glodna sie przez Was zrobilam:O cos mi sie slonko chowa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 heheheh ja sobie zaraz zarzuce rice pudding jak tylko kawe dopije dzis sie przeprosilam z ekspresem do kawy bo mi sie rozpuszczalna skonczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 a rice pudding mam bo moj maz kupowal mi mleczko evaporated do kawy :P puszka podobna (nestle carnation) a nie spojrzal co na niej napisane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Eternity ja zaraz zupe zjem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 hahahha stronka moja ! :D przypomnialo mi sie jak raz kupil mi tez zamiast mleka custard bo puszka taka sama :P:D tylko wtedy kupil az dwie na szczescie za pare dni byla zbiorka zywnosci wiec dorzucilam miedzy innymi i te custardy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach