hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 w tym tyg w nocy ma byc nawet -2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 szaro za oknem:Ojakby znow padac mialo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 no u mnie w prognozie tez bylo -2 na wtorek w nocy na razie najnizsza jaka pokazuje prognoza to zero :o tez lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 pranie mialam isc powiesic na dwor ale tez troche straszy ze moze popadac a nie chce mi sie biegac jak jednak zacznie wiec nie wynioslam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 nie wynos!!! bo bedzie na bank padac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 jescze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 moze do nowej stronki dopukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 masz nie wynioslam i slonce swieci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 dzieki hihih na wakacjach masz zakaz wynoszenia prania na dwor;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 hehehehe tiaaaaaaaa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 no tja hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 stukam i mowie paaaaaa aaaaa caly dzien bylo fajnie , teraz zaczelo padac moglam jednak zaryzykowac to wywieszenie prania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 witam się!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ziółko za poprzednie stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Izunia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 tu tez postawie:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I_I_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 czemu mi to brrr wychodzi:Oczary hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 to tu też ziołem sypnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 chyba wiem.....bo jak wciągniesz cały rządek drinów to po ostatnim ci ciarki przechodzą i robi się takie brrrrry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Izunia dzieki za ziolohehe i Twoja interpretacja bardzo mi sie podoba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 stukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 puknę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach