eternity1302 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 knock knock :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 kto puka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 stronka ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 osz tu sie podlozylam:P lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 masz za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 Eternity za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 to ja postukam trochę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 stuk puk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 pierwsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 druga!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 i od razu za limit swtawiam :) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 Częstujcie się!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 Izunia za limick^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 dziękuję za ziółka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 no to druga w niedziele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 tu tez sie przywitam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Pierwsza w poniedzialek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 eternity1302 za stronkę :) dzien dobry wszystkim dziewczyny, doświadczone mamusie doradźcie mi co fajnego, sprytnego kupic młodej dziewczynie ( kuzynce mojego Onego), która właśnie urodziła córeczkę? takie coś z czego dziewczyna sie ucieszy, co jej ułatwi opiekę nad Małą i może coś co jest łatwiej dostępne tutaj niż w PL. Wiem że teraz wszystkie cuda są dostępne, ale nie na wszystko młodzi rodzice sie decydują, bo wiadomo niektóre rzeczy są ważne i ważniejsze. Kupiliśmy hustę http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/manual.aspx i myślimy coś jeszcze, tak żeby można było wysłac (wiec raczej nie wózek albo łóżeczko :P z góry dzieki za dobre rady, bo jak wchodzę do bootsa czy do sklepów dla dzieci to głupne :(, ja bym kupiła wszytko :D:D:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Anna Co by Ci tu doradzic? moze jakies ubranko-pajacyk-,body na lato-zawsze praktyczne dla dziecka:) albo nosidelko? Teraz jest tyle roznosci dla malenstw ze w sklepie oszalec mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 No i wpadłam, w szał zakupowy :D, przywlokłam do domu dreasiki, bluzeczki z my pony :P jak mój to zobaczy to panie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 hehe wiem ze trudno sie oprzec:D u mnie wiosna na calego:Djest goraco!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Smiely u mnie jest ponad 20 stopni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 witam się:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 u mnie też wiosna na całego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 a gdzie sie Eternity zapodziala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 az wstyd ze tyle dn stronka ta sama:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 trzeba nowa zaczac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach