Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 :D i za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Izuniai dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 stukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 pukne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Smileyi dzieki za ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 to ja też stuknę!! a co to- ja gorsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 to ja pukne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 i trzasne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 i tu :D Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 musze ponabijac troche bo sie opuscilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Eternity stukaj stukaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 no to stukne jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 :D i pukne nawet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Eternity:D stukaj bo ostatnio jedna stronka pare dni wisiala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 to jeszcze jeden nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 hmmmm...mam słonko i wiatr ciekawe jak szybko mi pranie wyschnie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 no to nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 mi wczoraj pranie wyschlo w sumie od samego wiatru ale dlugo i tak zajelo bo to dzinsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 a dzis sobie odpuszczam suszenie w ogrodzie bo za chlodno bedzie wisiec caly dzien i lipa , wiatru nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 tu tez postawie:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 moje pranie wczoraj po godzine suche bylo:)cieply wiatr i slonko Izunia za godzine pewnie bedzie juz suche:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 to tu tez ziolo zostawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 to tu też sypnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 hihihihi...tak z ciekawości o to pranie spytałam,bo już drugie do pralki wrzuciłam :P nie cierpię jak mam pełny kosz,a jak sa grube rzeczy to właśnie wystarczą ze 3 ręczniki,2 pary jeansów,jakas bluza i pranie aż wyłazi z kosza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 tu tez dla Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Izunia wiem cos na temat wylazenia prania z kosza :o musze sobie kupic chyba jeszcze jeden i w sypialni postawic u mnie dochodzi jeszcze dwojka dzieci wiec pranie jest chetne do ucieczki z kosza troche szybciej i czesciej- nie nadazam czasem zwlaszcza jak pogoda nie sluzy suszeniu na powietrzu a w domu suszarka mala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 u mnie właśnie wyłaziło,bo ręczniki po kąpieli psa (a one raczej takie ogromniaste),nasze ręczniki,jeansy,białe rzeczy..... w sypialni nie mam miejsca na dodatkowy kosz.....będę musiała jednak częściej prać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 u mnie stosy się pojawią jak pranie wyschnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 masz czajniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Smiely Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach