Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 a ja się opalałam na balkonie :D przecież nie może się takie piękne słońce zmarnować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 okna w calym domu fruwaly u mnie wczoraj caly dzien dzis na razie w sypialniach pootwierane bo wlasnie tez bylo sloneczko potem znow ulewa a teraz znow sie przejasnia - nie nadazylabym zamykac w razie W bo zacina wlasnie w okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 u mnie slonko ale potem ma byc burza:Pech cala belgia:P moje slonko sie dzis marnuje:( bo nawet niemam czasu wyjsc na ogrod ale w weekend nadgonie:)ma byc goraco!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 nabije bo zaraz musze do sklepu wracac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 jeszcze duzo zostalo:Pa ja juz dosc mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 aa zapomnialam-dzieki wszystkim za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 walne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 i uciekam dalej pracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 moze jeszcze stronka?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Hugolina nie przedzwignij sie w tym sklepie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 dzieki za zieletroche mnie teraz plecy bola:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 masz na plecy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 :D Eternity dzieki Annna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 tutaj tez poleje za limit:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Witam się ze wszystkimi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Hugolina to tutaj też sypnę ziołem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 i nabiję sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 bry Lasencje :) Hugolina sie nawale tymi drinami to mi bedzie wszystko wsio dzis ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 IzuniaEternitydzieki za ziele ja sie dzis nawale drinami i opale ziolem:D haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 hahahaha no nawalisz sie bo ja tez stawiam (troche spoznione ale zawsze ;)) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 eternity hihi to sie napal jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 uuuuuu dzieki najaram sie mialam z lekka ciezki wieczor wczoraj a dzis troche ciezkie popoludnie mnie czeka wiec sie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 no Smiley lepiej pozno niz pozniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Smiley:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Lena :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach