eternity1302 0 Napisano Maj 5, 2008 dzieki toja musze i tu postawic male co nieco ;) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 6, 2008 Witam!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 6, 2008 to ja też za limity sypnę :D Hugolina Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 Annna:D Izunia:Di dziekuje za ziolko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 6, 2008 hello Pieknosci ;) dzieki za ziolko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 6, 2008 Hugolina :) stukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 6, 2008 to ja popukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 a ja podgladne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 kukam hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 6, 2008 kwiatki to ja sadziłam na balkonie....ino białe!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 stukne sobie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 klikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 6, 2008 oooooo a ja naszykowalam nawet ziemie , stoi otwarty worek i czeka :D gardenie musze przesadzic bo sie ziemia zbrylila i wode przepuszcza za szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 6, 2008 i chyba sobie kupie taki koszyk na kwiaty wiszacy powiesze kolo drzwi (z racji braku balkonu) jakies gotowe mixy kwiatow tez sa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 6, 2008 ja miałam 2 wiszące na balkonie.....ale po tym zeszłorocznym ocieplaniu to musiałabym mieć chyba te haki na jakies 20 cm długie,żeby się przez ten styropian przebiło do muru :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 6, 2008 nabije :) ile do stronki? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 hii pewnie malo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 liczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 6, 2008 hahahhah policzylam i sobie poszlam :P masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 7, 2008 :D Eternity dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 7, 2008 wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 7, 2008 Hugolina łap Eternity przesadziłaś gardenię? My wczoraj po ziemię pojechaliśmy i moje kwiatki już na balkonie sobie rosną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 7, 2008 Izuniadzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach