Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ania ważne,że w weekendy będzie ;) wtedy się zrelaksujecie jakąś kolacyjką,może troszku winka,świeczki dla nastroju i.....................................................................................................................................................................:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Izunia 30 hehe przepis znam ;P jesteśmy podobno w najlepszym etapie ojcostwa i macierzyństwa :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ania no to w takim razie bez nacisku i na żywioł ;) ja trzymam kciuki!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Stuknę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ale cisza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 :D Annna Eternity ja tych drobiazgow rozroznic nie umialam:Pheheh jak wyglada 1 lub 2 hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Izunia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 stukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 to ja puknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 nabije hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 podbiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 o mało co,a bym pochłonęła śliwkę robaczywkę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 na szczęście w porę zauważyłam \"mięsko\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Izunia heheh a miesko samo przypezlo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 takiego mięska to ja nie lubię....bleeeeeee ale tylko jedna śliwka była z bonusem,może z innego drzewa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 ale bym zjadla sliwke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 już za późno :P wszystkie zjadłam ale jutro kupię następne,bo ryneczek pod nosem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 ale mam jeszcze maliny,jabłka i winogrona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 maliny tez bym zjadla hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Owocki pychotka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Uciekam do register Office umówic wizyte na sobote, ciekawe czy sie uda,, bo dzwonie, dzwonie i sie dodozwonic nie moge:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 to ja kciuki trzymam,aby się udało!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 ooo...i trzymaniem kciuków stronkę rozpoczęłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Izunia 30 dzięki za kciukasy:) niestety sie nie udało:/ mój bedzie musia wziąść wolne!!! nic trudno:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOBACZ Napisano Wrzesień 10, 2008 COŚ DLA CIEBIE http://www.undertwenty.pl/referrals/follow/PavlinaP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Ania w tym miesiącu się nie udało....to uda się w następnym!!!!! rozpieszczaj się dalej i tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 :) Izunia za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach